Frumoasa vloggeriță Courtney Elizabeth Warner a fost diagnosticată cu cancer în stadiul 3. Ea a hotărât să își filmeze operația de extracție a tumorii și să o împărtășească în mediul online cu admiratorii săi, inclusiv durerile și lacrimile experimentate în urma acestei experiențe traumatizante.

 

Courtney Elizabeth Warner este o frumoasă tânără de 26 de ani, care deține un vlog de succes despre frumusețe, în Michigan. Luna trecută, și-a anunțat cei 133.000 de abonați că a fost diagnosticată cu tumoare pe creier în stadiul al III-lea și că va trebui să treacă printr-o operație. Întrucât tumoarea era localizată pe creier în zona vorbirii, a fost necesar ca ea să fie trează în timpul operației și să vorbească.

 

Decizia lui Courtney a fost să își filmeze intervenția și să arate admiratorilor prin ce a fost nevoită să treacă. Daily Mail a prezentat povestea tinerei. Filmulețul său a stârnit reacții puternice, înregistrând 180.000 de vizualizări.

 

Lumea vloggerilor este în continuă ascensiune, iar Courtney Elizabeth Warner face parte din ea cu succes. Este o tânără superbă, prezintă femeilor trucuri de înfrumusețare și are mulți fani din 2014, de când și-a început activitatea sub pseudonimul de CourtElizz1.

Luna trecută, tânăra de 26 de ani din Michigan și-a întristat urmăritorii anunțând că are cancer în stadiul 3, dar i-a făcut părtași la experiența ei filmându-și operația de extragere a tumorii.

 

Cu lacrimi în ochi, dar impecabil machiată, tânăra a vorbit despre experiența cutremurătoare, despre cum a reînvățat să vorbească, despre cum a trecut de la agonie la extaz.

 

Operația pe creier, indiferent cât este de invazivă, are automat 5 % grad de risc de moarte, accident cerebral sau sechele ulterioare. Dacă tumoarea este benignă, mulți pacienți preferă să mai aștepte, să își cântărească opțiunile, să fie siguri că intervenția este 100% necesară. Dacă tumoarea este malignă, pacientul calculează împreună cu medicul gradul de risc. În multe cazuri, medicul nu știe exact cum va fi tumoarea, asta va afla în timpul operației. E mai ușor să îndepărtezi o tumoare solidă. Pentru a-i recomanda un tratament, Courtney a efectuat o tomografie, iar ea a povestit fanilor cum o parte din creier i-a fost mutată, iar doctorul a realizat că centrul vorbirii nu îi va fi afectat.

De dragul cititorilor, tânăra a fost foarte transparentă, pentru a demonstra că dacă ești puternic și pozitiv în fața bolii, o poți învinge.