TALENTUL ASCUNS al liderului de la Kremlin! Ce meserie ar fi ales Vladimir Putin dacă nu devenea preşedintele Rusiei

TALENTUL ASCUNS al liderului de la Kremlin! Ce meserie ar fi ales Vladimir Putin dacă nu devenea preşedintele Rusiei

Vladimir Putin a fost prezent, miercuri, la Universitatea de Stat din Moscova, unde a cântat alături de studenţi, informează B1 TV.

Liderul de la Kremlin a participat la evenimentul organizat de USM, unde au fost celebraţi 262 de ani de la fondarea Universităţii, dar şi cu ocazia „Zilei Tatianelor”, sărbătoare a Sf. Mucenițe Tatiana, considerată în Rusia protectoarea studenților.  

Momentul artistic s-a produs la finalul vizitei pe care Putin a făcut-o la USM. Studenții au decis să cânte la chitară melodia „14 minute până la start” (în rusă - „Четырнадцать минут до старта”), iar Vladimir Putin li s-a alăturat. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Vladimir Putin a demonstat, de-a lungul timpului, că este pasionat de muzică. În 2012, Putin a cântat piesa „Blueberry Hill” la un eveniment caritabil din Sankt Petersburg. Imaginile de atunci au fost decupate şi au fost difuzate la emisiunea de talente "Vocea Rusiei", în care juriul pare absolut fascinat de interpretarea liderului de la Moscova. Reacţiile şocate ale juriului au fost decupate din mai multe ediţii ale emisiunii.