Antrenorul Faimoșilor, Vladimir Drăghia, le-a povestit membrilor echipei că Giani Kiriță, fostul lui coleg de echipă din primul sezon al „Exatlon”, este foarte superstițios.

El le-a povestit concurenților despre niște semne pe care actualul antrenor de la Războinicii le-ar face în timpul jocului, dar nimeni nu și-a dat seama despre ce anume este vorba.

„Auzi, Vladimir? Acum să revenim la Giani. Fii atent! Ieri… Ai avut dreptate. Face semne.”, i-a spus Costin Gheorghe lui Drăghia.

„Are un cui. Avea un cui în mână și scria pe gard. Jur!”, a povestit șocată Cătălina Șeicaru.

„Băi, eu n-am crezut!”, a completat și Costin Gheorghe, fratele Elenei.

„Le-am spus că Giani are superstiții pe ultimele puncte. Cred că nu m-au crezut, după care au văzut și ei că într-adevăr scrie ceva când situația e tensionată. Vine inclusiv la noi”, a menționat Vladimir.

„Nu am fost atent la Giani să văd chestiile pe caer la face în spatele băncilor, ori la echipa lor, ori la echipa noastră. Probabil, ca orice om, are și el superstițiile lui”, a spus Andrei Boțoacă.

„Când îl mai văd așa, hai, nu următorul, dar eu aș vrea să i le stric. Îl face și eu zic „Băi, superstiția mea e să-ți stric ăsta”, a spus Vladimir stârnind hohote de râs din partea Faimoșilor, conform WOWbiz.

VIZIONEAZĂ ÎNTREAGA DISCUȚIA AICI