Viviana Sposub, acuzată de infidelitate. A luat cina cu o vedetă de la ProTV

Viviana Sposub, acuzată de infidelitate. A luat cina cu o vedetă de la ProTV Viviana Sposub l-a înșelat pe George Burcea cu o vedetă de la ProTV / Sursă foto: Instagram

Viviana Sposub și George Burcea au format un cuplu timp de trei ani, iar vestea despărțirii i-a șocat pe cei care îi îndrăgeau. Prezentatoarea de televiziune a fost surprinsă alături de o vedetă de la ProTV când mergeau la un restaurant de lux.

Viviana Sposub a devenit cunoscută la Antena 1 și ulterior a semnat un contract cu ProTV. Nu a petrecut mult timp nici aici și s-a îndreptat către Kanal D, unde a fost una dintre concurentele show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities!”. Fosta iubită a lui George Burcea mergea la diferite evenimente mondene în timpul liber, unde atrăgea toate privirile.

Fosta concurentă de la „Ferma vedetelor” este destul de prezentă și în mediul online. Ea s-a făcut remarcată destul de des în clipurile comice ale lui Ionuț Rusu, cel cu care a și format un cuplu. Comediantul a fost cel care a confirmat relația, după ce cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau.

„Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem ok, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a declarat  Ionuț Rusu pentru Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Viviana Sposub, acuzată de infidelitate

Relația Vivianei cu Ionuț Rusu nu a durat foarte mult, precum fanii celor doi și-ar fi dorit. Cuplul s-a despărțit fără o ceartă și puține persoane știu cu adevărat motivul rupturii. La scurt timp de la acel moment, fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor” i-a atras atenția unui coleg de la ProTV. Este vorba de Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță.

Radu Ciucă, Pro tv, asistent Cătălin Măruță

Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță / Sursă foto: Instagram

Ciucă ar fi invitat-o pe Viviana la o cină, la un restaurant de pe Șoseaua Nordului din București. Cei doi au plecat împreună de la restaurant, cu mașina vedetei de la ProTV, un Mini Cooper în care au stat împreună preț de câteva ore. În cele din urmă, Ciucă a condus-o pe Viviana către casa ei. Prezentatoarea de televiziune s-a uitat drăgăstos către asistentul lui Măruță pentru a-și lua rămas bun de la el, potrivit Cancan.ro.