Evenimentul Zilei > Sport > Virusul a lovit chiar în ograda lui Gigi Becali. Finanțatorul, apel disperat către DSP
Virusul a lovit chiar în ograda lui Gigi Becali. Finanțatorul, apel disperat către DSP

Virusul a lovit chiar în ograda lui Gigi Becali. Finanțatorul, apel disperat către DSP

Latifundiarul din Pipera are de-a face indirect cu coronavirusul.

Aflată în intersezon, o grupare din Liga I a fost lovită de coronavirus. Este vorba despre FCSB, acolo unde s-au înregistrat patru cazuri de îmbolnăviri. Este vorba despre fotbaliștii Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22).

Informația a fost confirmată chiar de Gigi Becali. Finanțatorul a spus că activitatea echipei funcționează normal. Jucătorii sănătoși își văd de treabă, iar cei infectați trebuie să meargă la spital.

„Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acuma să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face. Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat”, a spus latifundiarul din Pipera pentru digisport.ro.

„Am și eu câteva mesaje primite de la colegii mei. Înțeleg că ar fi vorba de 4 testări pozitive, nu știm cine sunt aceste persoane, încă nu le avem confirmate decât telefonic, nu am văzut testele efectiv”, declarase în această dimineață Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la Pro X.

FCSB trebuie să debuteze în sezonul competițional 2020-2021 la data de 20 august, în campionatul intern, contra celor de la Astra Giurgiu. Apoi, pe 27 august, „roș-albaștrii” vor înfrunta pe „Arena Națională” formația armenă FC Shirak, în FC Shirak.

Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu… Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!”, spunea Gigi Becali despre coronavirus, în plină pandemie.