Evenimentul Zilei > Actualitate > Viorica Dăncilă lovește din nou. Schimbări la vârful MApN
Viorica Dăncilă lovește din nou. Schimbări la vârful MApN

Viorica Dăncilă lovește din nou. Schimbări la vârful MApN

Prin decizii ale premierului Viorica Dăncilă, doi înalți oficiali din MApN au fost schimbați din funcție. Este vorba despre secretarii de stat Nicolae Nasta şi Doru-Claudian Frunzulică.

Prin decizii ale premierului Viorica Dăncilă, publicate marţi în Monitorul Oficial, secretarii de stat din Ministerul Apărării Naţionale (MApN), Nicolae Nasta şi Doru-Claudian Frunzulică, au făcut schimb de funcţii, transmite agerpres.ro.

Două dintre decizii vizează eliberarea din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale a lui Nicolae Nasta și eliberarea din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente a lui Doru-Claudian Frunzulică.

Prin alte două decizii ale premierului, Nasta a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente, din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, iar Frunzulică a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: