Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă a fost astăzi în vizită la Ford Craiova. Cum au primit-o angajaţii fabricii
Viorica Dăncilă a fost astăzi în vizită la Ford Craiova. Cum au primit-o angajaţii fabricii

Viorica Dăncilă a fost astăzi în vizită la Ford Craiova. Cum au primit-o angajaţii fabricii

Premierul Viorica Dăncilă a participat astăzi la Craiova, la Forumul Industriei Auto Europene 2019 apoi a vizitat fabrica Ford împreună cu mai mulţi membri ai cabinetului său. Numai că, pe fondul unor tensiuni premierul Dăncilă ar fi fost huiduită de angajaţii fabricii Ford.

Din păcate, de vineri,  Ford se află într-un proces de restructurare în Europa.  Astfel, s-a luat decizia închiderii unei fabrici din Franţa şi vor fi limitate operaţiunile din Marea Britanie şi Rusia. De aici şi tensiunile în rândul muncitorilor din Craiova. 

Reamintim că fabrica Ford de la Craiova a produs peste 140.000 de maşini în 2018 şi, ca noutate, ar urma să producă  viitorul SUV de clasă mică pe care îl va produce  tot la Craiova şi va primi numele Puma, potrivit unor informații neoficiale.

Numai că, potrivit jurnaliştilor de la ziaruldecraiova premierul Dăncilă ar fi fost huiduită de angajații Ford. "Premierul a fost condusă de reprezentanții Uzinei Ford pe secțiile Montaj General și Producție Motoare. Angajaţii au întâmpinat-o pe Dăncilă cu un val de huiduieli și fluierături care nu au scăpat neobservate de oficialii prezenți", notează sursa menţionată.  

"Odată ce programul oficial s-a încheiat, premierul a avut parte de relaxare la cumpărături. Viorica Dăncilă, însoțită de Lia Olguța Vasilescu și alte doamne din partid, au mers să se bucure de o ședință de shopping la Outlet-ul Max Mara din oraș. Magazinul a fost închis de Serviciul de Securitate și Pază al premierului pentru ca aceasta să poată proba ultimele colecții ajunse în magazin de la brandul italian de modă", mai titrează ziaruldecraiova.

La nivel european, Ford are 53.000 de angajaţi, dintre care 24.000 sunt în Germania. În fiecare an, compania vinde peste un milion de maşini în toată Europa.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: