Protestul va începe duminică, de la ora 18:00, locul de întâlnire fiind Piaţa Universitate, zonă Fântână.

Ce spun organizatorii protestului:

"Trebuie să luăm atitudine şi să condamnăm în mod public cazul în care o fată a fost violată mai multe ore de către 7 bărbaţi în judeţul Vaslui.

Este evident că justiţia din România nu funcţionează corect. Şapte violatori se plimbă liberi printre noi în acest moment, după ce au comis un gest antisocial foarte grav. Sunt cercetaţi în stare de libertate după ce au violat cu bestialitate o tânăra. Încotro se îndreaptă societatea noastră?

Mai mult, magistraţii care ar trebui să ne apere şi să pedepsească acest gen de comportament, au considerat că violatorii nu reprezintă un pericol pentru societate.

Considerăm că măsură de eliberare sub control judiciar a fost luată în mod arbitrar şi că a favorizat infractorii. Este posibil să ne aflăm în faţă unui caz de corupţie care creează un precedent periculos. După acest model se pot ghida pe viitor şi alţi magistraţi din România, lăsând în libertate infractori periculoşi, astfel punându-ne pe noi cetăţenii în pericol.

Duminică, ieşim la orele 18, în Piaţă Universităţii la Fântână, pentru a condamnă în mod public justiţia nedreaptă şi violul.

Facem apel la toţi cetăţenii să se mobilizeze. Cei care nu sunt din Bucureşti pot organiza proteste în oraşele lor"