Evenimentul Zilei > Justitie > VIOLATORUL Capră lovește din nou. Cum a reușit o femeie să scape de AGRESIUNE SEXUALĂ
VIOLATORUL Capră lovește din nou. Cum a reușit o femeie să scape de AGRESIUNE SEXUALĂ

VIOLATORUL Capră lovește din nou. Cum a reușit o femeie să scape de AGRESIUNE SEXUALĂ

O femeie a reușit să scape de un violator recidivist pe nume Adrian Capră, după ce i-a plătit 100 de lei. Victima agresiunii este taximetristă din București, iar atacataorul este un fost pușcăriaș care a violat o femeie gravidă, în anul 2005.

O femeie taximetrist a reușit să scape de un violator, Adrian Capră,  după ce i-a plătit 100 de lei. Atacatorul este un recidivist, de 42 de ani, care a violat, sub amenințarea unui cuțit, o femeie gravidă, în anul 2005. Capră a fost reținut, joi, la trei zile după tentative de viol.

Din informațiile transmise de Poliția Capitalei reiese că, luni,  27 martie a.c., în jurul orei 23.30, o femeie a sesizat, prin intermediul 112, faptul că a fost victima unei infracţiuni de tentativă la viol. Ca angajată a unei firme de taximetrie, femeia a luat un client care, după mai multe ezitări cu privire la destinaţia finală, a determinat-o să oprească autoturismul pe care îl conducea pe o stradă întunecată. Acolo, individul i-a propus, nici mai mult, nici mai puțin decât o partidă de sex. Altfel, spunea violatorul, o snopește în bătaie.  

Stăpână pe ea, femia a intrat în discuție cu Adrian Capră pe care l-a convins să o lase în pace în schimbul sumei de 100 de lei. A ameninţat-o, totuși,  că va avea de suferit în cazul în care taximetrista depune plângere la poliție. Apoi, i-a spus să îl conducă într-o zonă din Sectorul 2.

Polițiștii l-au descoperit pe violator în apropierea  zonei unde l-a lăsat taximetrista, în Cartierul Pantelimon. Dus la audieri la sediul Secţiei 9 Poliţie, Capră a fost reţinut pentru tentativă de viol.