Evenimentul Zilei > Justitie > Violator în serie incestuos, după gratii. Și-a violat nepoata, două surori și mama
Violator în serie incestuos, după gratii. Și-a violat nepoata, două surori și mama

Violator în serie incestuos, după gratii. Și-a violat nepoata, două surori și mama

Tânărul care și-a violat întreaga familie a fost condamnatdin nou, joi, de Judecătoria Petroșani, la nouă ani de detenție. Individul de 39 de ani și-a violat nepoata, sora mai mică, mama și acum sora mai mare, imediat după ce a fost eliberat condiționat.

Judecătoria Petroşani l-a condamnat, joi, la nouă ani de închisoare pe Alin Cristian Beznă, un recidivist violator în serie din localitate. În  ianuarie 2018 acesta şi-a violat sora bolnavă, imobilizată la pat, imediat după ce a ieșit din pușcărie, eliberat condiționat pentru ”bună purtare”, cu un rest de pedeapsă neexecutat de doi ani, fiind închis tot pentru viol, de acea dată abuzându-și sexual propria mamă.

Sentința dată de magistrați îl condamnă pe Beznă la şapte ani de închisoare pentru viol, pedeapsă la care i s-au mai adăugat 763 de zile rămase neexecutate din condamnarea mai veche, pentru violarea mamei sale.

A făcut pușcărie jumătate din viață

Alin Cristian Beznă a petrecut ultimii 20 de ani în închisoare. El a intrat prima dată după gratii la vârsta de 19 ani, în anul 1998. În ianuarie 1998, a ucis cu mai multe lovituri de cuţit un tânăr din orașul Lupeni, cu care băuse împreună. În același an a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte, însă, după mai puțin de patru ani de detenție, în 2002, a fost eliberat. Imediat ce a ieșit din pușcărie au început violurile. În august 2002 şi-a violat nepoata, minoră, într-un loc izolat din Lupeni. În octombrie 2002 şi-a violat sora mai mică, în vârstă de 14 ani, într-o clădire părăsită. Pentru faptele sale a fost condamnat și încarcerat până în 2012, când a fost eliberat. A urmat un nou viol. Alin Cristian beznă și-a violat mama, o femeie în vârstă de 57 de ani la vremea respectivă. A fost din nou condamnat pentru viol, încarcerat, și eliberat condiționat pentru bună purtare și semne de reabilitare în ianuarie anul acesta. Odată întors în Lupeni a violat-o pe cealaltă soră a sa. Aceasta era bolnavă, imobilizată la pat, conectată la un aparat de respirat. Fratele ei a profitat că în casă nu se afla cumnatul său, și a abuzat-o, ameninând-o că o va omorî dacă strigă după ajutor.