Vinicio Bulla, multimiliardar: Nu vreau să mor cu bani în bancă. Ce a făcut cu averea

Vinicio Bulla, multimiliardar: Nu vreau să mor cu bani în bancă. Ce a făcut cu averea Bani. Euro. Sursa: arhiva EVZ

Vinicio Bulla, lider mondial în producția de țevi, a făcut un gest incredibil pentru angajații săi. A decis  să ofere un bonus angajaților pentru a-i ajuta să plătească școala copiilor lor.

Vinicio Bulla este un antreprenor din Nord-Est. Firma sa, o mare fabrică înconjurată de verde, este prezentă în zonă de mai bine de 40 de ani, și a devenit lider mondial în producția de țevi de oțel inoxidabil de dimensiuni mari și aliaje speciale destinate în principal platformelor petroliere.

Vinicio Bulla, lider mondial în producția de țevi: Nu vreau să mor cu bani în bancă. Ce a făcut cu ei

Vorbind pentru Tgr Veneto, Vinicio Bulla spune: „Nu vreau să mor cu bani în bancă ”. El vorbește despre Caltrano, un municipiu de la poalele Podișului Asiago unde se află firma sa:

„Este o mare decadență, văd multe scaune cu rotile cu oameni de vârsta mea, dar foarte puține cărucioare copii cu copii”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aici s-a născut ideea lui de a aloca un bonus pentru bebeluși angajaților săi. Muncitorilor care au un copil, Bulla le va oferi un cec, a cărui sumă va varia de la 250 la 550 de euro net pe lună timp de șapte ani, și care va fi folosit pentru a plăti școala pentru copii de la grădiniță până la clasa I.

bonusurile angajatilorVinicio Bulla. Sursa foto: oureduaction.it/vicenza.

Câți bani oferă angajaților

Vinicio Bulla oferă până la 550 de euro net pe lună (6.600 de euro maxim pe an) pentru a acoperi cheltuielile de grădiniță. Inclusiv înscrierea și cantina. Și 250 de euro pe lună (3.000 de euro maxim pe an) pentru taxele școlii de grădiniță. Mai mult, se va acorda o plată unică de 2 mii de euro și pentru al doilea copil, care se va ridica la 3 mii pentru următorii.

Acesta este un plan care a început la 1 septembrie 2018. Dar va continua până la 31 august 2025, dezvoltat în colaborare cu Confindustria Vicenza.

Rambursările totale ar putea ajunge la 200 de mii de euro pe an, dar antreprenorul nu doar că nu arată nicio îngrijorare în acest sens, ba chiar speră că va depăși această prognoză.

Vinicio Bulla a oferit bani primului bebeluș

Așa că știm deja primul bebeluș care va beneficia de rambursarea companiei, este Elena, născută pe 23 decembrie. Bulla, care a împlinit vârsta de 80 de ani, continuă să lucreze chiar și sâmbăta după-amiezii și continuă să-și folosească economiile personale.

Și pare foarte mulțumit și de faptul că a reușit să împiedice angajații săi să intre în disponibilizări, chiar și în perioadele de scădere a comenzilor. Scopul lui este ca firma lui să fie sută la sută italiană, de fapt a respins deja ofertele din fonduri străine.

Chiar dacă cei trei copii ai săi sunt acum în compania sa, el continuă să-și arate recunoștința în toate privințele față de angajații săi , care i-au permis să obțină aceste rezultate, relatează youreduaction.it.