Așadar, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, pe suprafețe mici chiar caniculară la amiază în vest și în sud-vest, unde și disconfortul termic va fi ridicat.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara în regiunile nord-vestice, nordice și la munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată, care vor aduce și descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral și 35 de grade în sudul Olteniei, poate și al Banatului, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai scăzute în depresiuni.

Vremea în București va deveni caniculară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 32 de grade, iar cea minimă de 16 grade.

Vremea va fi frumoasă în Constanța. Turiștii vor fi deranjați puțin de rafalele de vânt care vor ajunge și la 37 de kilometri pe oră, însă va fi cald. Temperaturile maxime vor atinge 28 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 21 de grade Celsius, iar cerul va fi mai mut însorit.

Te-ar putea interesa și: