Evenimentul Zilei > Sport > Viitoarea adversară a Simonei Halep, pusă într-o situație jenantă de un ziarist. „Nu e cam dur?”
Viitoarea adversară a Simonei Halep, pusă într-o situație jenantă de un ziarist. „Nu e cam dur?”

Viitoarea adversară a Simonei Halep, pusă într-o situație jenantă de un ziarist. „Nu e cam dur?”

Garbine Muguruza a fost deranjată de o întrebare primită la conferința de presă, după calificarea în semifinalele de al AO

Garbine Muguruza va lupta cu Simona Halep pentru un loc în semifinalele de la Australian Open, joi dimineață, de la ora 06.30 (în direct la Eurosport 1). Jucătoarea de tenis din Spania a fost întrebată la conferința de presă ce a urmat meciului din „sferturi” cu Anastasia Pavlyuchenkova (28 de ani, 30 WTA) scor 7-5, 6-3, ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, perioadă în care nu s-a mai remarcat în tenis. Jurnalistul a folosit cuvântul „comă”, fapt ce a enervat-o pe Muguruza.

„Poate sună dramatic, dar e ca și cum ai fi fost în comă în ultimii doi ani și te-ai trezit brusc și ai fi început să joci ca înainte?? Cum explici cei doi ani cu probleme?”, a fost întrebarea.

„Hmm… Cred că „comă” e un comentariu dur. Cred că în acești ani nu am avut așa mult succes în comparație cu anii de dinainte. Așa văd eu lucrurile. Nu simt ca și cum aș fi fost în comă.

Cred că fiecare jucător are dificultăți și sunt momente în care lucrurile nu merg așa cum vrei. Trebuie să ai răbdare când treci prin momentele grele. Trebuie să reziști și vei reveni”, a replicat Muguruza.