Evenimentul Zilei > Monden > Videoclipul care a făcut înconjurul Planetei. ”Înainte ca lumea să se termine”
Videoclipul care a făcut înconjurul Planetei. ”Înainte ca lumea să se termine”

Videoclipul care a făcut înconjurul Planetei. ”Înainte ca lumea să se termine”

Noul videoclip „Antes Que el Mundo Se Acabe”, adică „Înainte ca lumea să se termine”, lansat de rapperul Residente, este realizat de artist pentru a demonstra că oamenii își arată iubirea în cele mai dificile clipe prin care pot trece.

În imagini apare Ricky Martin, alături de soțul său, dar și alte staruri cum ar fi Ben Affleck, Lionel Messi sau Zoe Saldana.

„Antes Que el Mundo Se Acabe” este o melodie care aduce în prim plan apropierea fizică dintre oameni, un subiect destul de sensibil, mai ales de la izbucnirea pandemiei. Pentru a sublinia acest lucru, piesa are parte de un videoclip pe măsură, foarte emoţionant.

În cele șapte minute de video apar, pe rând, câte două persoane care se sărută. Tineri, bătrâni, adolesecenţi, oameni de diverse naţionalităţi apar sărutându-se. 113 de cupluri din întreaga lume îşi arată iubirea în ceea ce am putea numi cele mai dificile clipe traversate vreodată.

Ricky Martin şi-a cunoscut actualul soţ pe Instagram. Faimosul artist şi pictorul Jwan Yosef au strâns doi ani de căsnicie. Cântăreţul şi-a ascuns homosexualitatea ani de zile, dar în 2010 a făcut mărturisirea pe site-ul său.

„Aceşti ani de reflecţie m-au făcut mai puternic şi mi-au reamintit că acceptarea trebuie să vină din interior şi că acest tip de adevăr îmi oferă puterea de a obţine emoţii despre care nici măcar nu ştiam că există”, a spus Ricky Martin la vremea aceea.

Fanilor nu le-a venit să creadă, dar pentru el a fost o mare uşurare, asta pentru că avea imaginea unui seducător latin, cu multe femei la activ. El a dezvăluit presei că în adolescenţă îi hărţuia pe cei despre care aflase că sunt diferiţi, deoarece se lupta cu propria identitate. „Mă uit în urmă şi îmi dau seama că intimidam pesoanele gay”, povestea el.