Evenimentul ZileiActualitateVideo-şoc! Cât de uşor se poate falsifica votul prin corespondenţă

Video-şoc! Cât de uşor se poate falsifica votul prin corespondenţă

Video-şoc! Cât de uşor se poate falsifica votul prin corespondenţă
Un votant din străinătate a demonstrat cum autocolantul se poate dezlipi și relipi pe buletinul de vot prin corespondență.

Daniel Ursache a arătat pe Facebook imagini în acest sens şi scrie: „Ca la Şah ! Autocolantul ” Votat 2019 ” nu se dezlipeşte – Mult tare. Cum o dai , cum nu ! Tot cine vrea câştigă !” a scris românul pe contul personal de socializare.

Iar video cu ceea ce afirmă dânsul se poate viziona AICI.

Daniel Ursache arată cum  poate fi dezlipit și lipit în altă parte, deși acest lucru ar trebui să fie imposibil, iar votul să fie schimbat către un alt candidat.

În video putem vedea cum dezlipeşte autocolantul cu menţiunea ”Votat” din caseta de pe numele candidatului USR apoi, îl lipeşte din nou pe numele lui Klaus Iohannis fără ca autocolantul sau hârtia buletinului de vot să fie afectate.

Iată ce  scrie pe buletinul de vot: „Odată aplicat, autocolantul cu menţiunea ”votat 2019 P turul 1” pe buletinul de vot, acesta nu mai poate fi dezlipit fără a nu conduce la distrugerea acestuia”. După cum vedeţi în video, se poate, şi chiar foarte uşor după cum demonstrează Daniel Ursache pe contul personal de Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Accesează: