Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Principala activitate a Teodorei Stoica de când s-a reîntors în România. Fiica lui MM Stoica apariție inedită pe străzile Capitalei

VIDEO/ Principala activitate a Teodorei Stoica de când s-a reîntors în România. Fiica lui MM Stoica apariție inedită pe străzile Capitalei

Supranumită de presă „Memelușa”, Teodora Stoica s-a transformat complet de când s-a reîntors în București. După ce a stat în Spania, mai precis la Barcelona unde a terminat Facultatea de Drept, Teodora a venit acasă și lucrează la o firmă de PR. Tânăra, a înlocuit petrecerile de fițe cu plimbările lungi în compania cățeilor săi.

Deoarece sunt în continuare restricții și sălile de sport fie sun închise, fie funcționează la o capacitate extrem de redusă, Teodora Stoica a găsit un mod extrem de eficient, dar și plăcut, de a se menține în formă. Fiica lui Mihai Stoica face mișcare în timp ce-și plimbă animalele de companie, trei la număr.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Chiar dacă locuiește în casă doar cu buldog-ul francez, Teodora Stoica are grijă și de animalele de companie ale părinților săi, astfel că, atunci când vrea să facă plimbări mai lungi merge acasă la managerului clubului FCSB și ia și câinii tatălui ei. Asta s-a întâmplat zilele trecute când fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe străzile Capitalei.

Îmbrăcată sport, aproape că părea că s-a camuflat pentru a trece neobservată, Teodora Stoica nu aducea deloc cu tânăra care încingea petrecerile din București sau de pe litoral. Cu un look natural, care o prinde foarte bine, Memelușa nu mai pare să pună accentul atât de mult pe haine și accesorii, astfel că pentru această plimbare relaxantă a optat pentru o pereche de pantaloni largi de trening, UGG-uri și o geacă supradimensionată. Deoarece afară temperaturile erau destul de scăzute, dar pentru că optase să iasă din casă fără pic de machiaj, Teodora și-a tras gluga hanoracului pe cap. Chiar și așa, a fost recunoscută de o prietenă care a oprit-o pentru a sta de vorbă câteva minute.

A moștenit dragostea pentru animale de la tatăl ei

O plimbare cu trei câini, fie ei și de talie mică, nu este una tocmai ușoară, mai ales când toți sunt extrem de energici. Totuși, Teodora s-a descurcat cu brio, chiar și atunci când pe lângă ea a trecut un alt patruped care i-a agitat un pic pe ai ei. Tânăra știe cum să se comporte cu animalele mai ales că fost de mică înconjurată de ele. Teodora împărtășește aceeași dragoste pentru animale pe care o are și tatăl ei. Nu de puține ori, cei doi au ajutat câini abadonați cărora au încercat să le găsească o casă primitoare.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: