Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > FOTO. Teodora Stoica, schimbată complet de când s-a cuplat cu pilotul italian, Salvatore Arcarese
FOTO. Teodora Stoica, schimbată complet de când s-a cuplat cu pilotul italian, Salvatore Arcarese

FOTO. Teodora Stoica, schimbată complet de când s-a cuplat cu pilotul italian, Salvatore Arcarese

Teodora Stoica, fiica manager-ului general de la FCSB Mihai Stoica, a dispărut în ultimii ani din atenția presei tabloide, asta și deoarece a ales să urmeze cursurile unei Universități din Barcelona, dar și pentru că și-a schimbat complet stilul de viață. Se pare că la noua ei transformare a contribuit și actualul iubit, un fost pilot de raliuri.

Mult timp, Teodora Stoica a fost în centrul unor scandaluri, unor petreceri care s-au terminat cu bătăi prin cluburi sau sticle aruncate, iar viața tumultoasă nu îi afecta doar imaginea, ci și organismul. După mai multe episoade nu tocmai plăcute, Teodora pare că este în cea mai bună formă a ei, atât fizică, cât și psihică.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe tânără în momentul în care se ducea la un salon de înfrumusețare. Acompaniată de iubitul ei, italianul Salvatore Arcarese, cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an, Teodora radia de fericire. Iubitoare a animalelor, în mod special a câinilor, fiica lui MM Stoica nu a vrut să-și lase patrupedul singur acasă sau în mașină, așa că l-a luat cu ea în salon. Se pare că animalul de companie este familiarizat cu astfel de locații, căci nu părea deloc deranjat de locul în care urma să petreacă minute bune.

 

De altfel, Teodora Stoica afișează și o condiție fizică de invidiat, iar asta pare să se datoreze faptului că și-a schimbat complet stilul de viață pe care îl duce. Nu mai frecventează cluburile pe atât de des pe cât o făcea în urmă cu câțiva ani, iar nopțile nedormite le-a înlocuit cu antrenamentele la sala de sport. După cum se vede, se pare că are o mare grijă și la alimentație, căci acum afișează un corp bine definit, care poate stârni invidie chiar și printre sportive.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: