Steaua a fost ținta unor glume mizerabile în timpul emisiunii „Football Weekly”, prezentată de James Richardson. Moderatorul emisiunii sportive i-a avut ca invitați pe Gregg Bakowski şi Barry Glendennin, ambii jurnalişti la The Guardian, plus scriitorul Iain McIntosh. Subiectul emisiunii a fost despre situația Stelei după scandalul cu MApN, iar trupa „roș-albastră” a fost defăimată de către ziariștii din Albion, însă aceștia au ținut morțiș să-l atace și pe patronul Gigi Becali.

„Dacă va reuşi cineva să-l enerveze pe Gigi Becali, eu îl voi considera mereu un om bun pe acela care va reuşi asta. Gigi Becali e de-a dreptul dezgustător”, a spus Iain McIntosh în discursul său.

Gregg Bakowski l-a completat: „Suporterii nu mai trebuie să numească echipa Steaua, pot să se oprească. Îşi pot pune o poză mare cu un penis pe tricou”, potrivit ProSport.

Ţinta principală a acestora este Gigi Becali: „Omul e ciudat atunci cînd se vorbeşte despre penisuri. Nu-i plac homosexualii, nu suportă să audă de aşa ceva. Cine ştie ce e în capul lui de se simte aşa ameninţat”.