La 14 luni de la debutul pandemiei, Mihai Trăistariu pare să nu mai creadă deloc în acest virus. Cel puțin asta reiese din fotografiile pe care fotoreporterii EVZ le-au făcut zilele trecute. Venit în București cu treabă, Mihai Trăistariu s-a oprit și la un celebru centru comercial din zona de nord a Capitalei. Îmbrăcat cu un tricou fără mâneci și o pereche de pantaloni de trening, Trăistariu a lăsat să se vadă bronzul deja existent. După ce și-a luat din mașină rucsacul, pe care l-a pus invers, cumva să mascheze începutul de burtică, Mihai a intrat de grabă în mall.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

În centrul comercial Mihai Trăistariu a făcut un gest care nu-i face cinste deloc, cu atât mai mult cu cât este  un idol pentru mulți cântăreți și mai ales îndrumător pentru mulți puști care speră să-i calce pe urme. Cât timp s-a plimbat prin magazine, Trăistariu a ținut masca de protecție sub barbă, fără să-și acopere nasul și gura așa cum ne recomandă specialiștii. Chiar dacă afară era caniculă și abia se putea respira, trebuie totuși să subliniem faptul că în mall există sisteme de climatizare și temperatura este cu mult mai mică decât în aer liber. Cu atât mai mult Mihai trebuia să poarte masca corect, cu cât a ales să intre în centrul comercial la o „oră de vârf” și multă lume se perinda pe lângă el.

Nu și-a vândut mașina

Acum câteva luni, Trăistariu se plângea la diverse emisiuni TV, de faptul că nu mai are deloc bani să se întrețină și în curând va ajunge să-și vândă și autoturismul. Se pare că lucrurile nu au fost atât de grave pentru artist căci, zilele trecute era tot la volanul autoturismului decapotabil, pe care l-a achiziționat acum 7 ani, după ce și-a vândut celebrul Porsche mov.