Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Irina Mohora a rămas șocată de atitudinea fiului ei când l-a anunțat că va fi frate mai mare.„Ne-a spus că surioara este în burtică pentru că el și-a dorit-o”
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Irina Mohora a rămas șocată de atitudinea fiului ei când l-a anunțat că va fi frate mai mare.„Ne-a spus că surioara este în burtică pentru că el și-a dorit-o”

Vedeta de televiziune, Irina Mohora se numără printre cele mai norocoase mămici. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, fosta prezentatoare de la Loto ne-a mărturisit că a rămas de-a dreptul impresionată de răspunsurile pe care i le-a dat fiul ei, Zian, atunci când l-a anunțat că în familia lor va veni și o surioară.

În timp ce alți părinți au nevoie de ajutor specializat pentru a-și pregătii copiii de venirea unui nou membru în familie, Irina Mohora a avut nevoie de doar o singură discuție prin care să-l anunțe pe Zian că va avea o surioară mai mică. „Copilul meu nu trebuie pregătit, copilul meu este pregătit. Am încercat și eu să citesc pe tot felul de site-uri cum să abordez problema și într-o seară îi spuneam că mami și tati, așa cum l-au dorit pe el, și-au mai dorit o fetiță și o să aibă o surioară și ne-a spus că surioara este în burtică pentru că el și-a dorit-o. Este uimitor. Mă topește acest băiețel și mai tare”, a declarat Irina pentru EVZ.

O așteaptă acasă cu tort făcut din jucării

Cel mic nu doar că nu simte niciun pic de gelozie, dar abia așteaptă să treacă aceste ultime două luni pentru a veni mai repede acasă. „Ieri (n.r. marți) a fost în parc cu mama mea și a primit un balon și nu a plecat din acel loc până când nu a cumpărat ceva și pentru surioara lui. Nu-și cumpără nimic dacă nu cumpără și pentru surioară. Noi avem o regulă, cumpărăm jucării doar în zile speciale, nu tot timpul, nu mereu când mergem în parc, și îmi spune că doar își alege și îi alege și ei o jucărie. Nu vrei să-ți spun că am torturi din lego în toată casa făcute pentru nașterea surioarei și nu ne lasă să le stricăm. Eu fac curat ocolind torturile din lego care sunt ca o grădină zoologică”, ne-a mai povestit Irina Mohora. Șocul a fost cu atât mai mare cu cât micuțul i-a și explicat cum crede el că a ajuns bebelușul în burta prezentatoarei TV.

„L-am întrebat cum crede el că a apărut el în burtică, ca să știu cum să abordez și mi-a zis că a fost o steluță și Doamne-Doamne a pus-o în burtica mea. Pentru el e simplu, pentru noi e complicat. Noi trebuie să citim cărți de partening, să ascultăm tot felul de podcast-uri, dar lucrurile sunt foarte simple la el”, a mai povestit amuzantă Irina Mohora.

Profitând de faptul că la patru ani este deja înțelegător și începe să conștientizeze lucruri, Irina l-a mutat pe Zian în camera lui și l-a anunțat că locul din pătuț va fi luat de surioara mai mică. „El are camera lui și surioara va sta în camera noastră, dar în pătuțul ei, iar eu mă voi trezi și voi merge de la noi din pat, la ea în pat și în patul lui dacă va fi cazul și ne va trezi. Dar nu cred că va fi cazul. Deja îmi spune cum o să aibă grijă de ea, mai puțin partea cu scutecul, că e urât mirositoare și îmi spune că nu o să o facă pe aceea. Mă hrănește și când îi zic că nu vreau, mă ceartă că nu e pentru mine, ci pentru surioară. Mestec și mă întreabă dacă i-a plăcut bebelușului”, a mai mărturisit pentru EVZ Irina Mohora.

Video: Răzvan Vălcăneanțu