Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVIDEO/ Eugenia Tudor duce mai departe dragostea pentru animale a tatălui său. Fiica cea mică a lui Coneliu Vadim Tudor are grjă de animalele fără stăpân

VIDEO/ Eugenia Tudor duce mai departe dragostea pentru animale a tatălui său. Fiica cea mică a lui Coneliu Vadim Tudor are grjă de animalele fără stăpân

Corneliu Vadim Tudor a fost un mare iubitor de animale, atât la sediul revistei „România Liberă”, cât și prin jurul casei, avea câteva patrupede în grijă. După moartea lui, Eugenia a rămas să se ocupe de animalele fără stăpân, ca un tribut adus tatălui ei.

Fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Jeni, așa cum îi spun cei apropiați, în fața casei în care locuiește alături de mama și sora mai mare. Îmbrăcată în pijamale peste care a tras un capot de casă, tânăra nici nu s-a trezit bine că a și ieșit afară să hrănească pisicile care se strâng pe lângă casa ei.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Deși a scos în fața porții un castron cu mâncare și unul pentru apă și se asigură mereu că este sufiecientă hrană pentru pisici, primul lucru pe care tânăra îl face dimineața este să se asigure că felinele sunt hrănite. Pisicile s-au obișnuit deja și, dacă cumva trece de ora de întâlnire, se urcă pe gard și privesc îndelung după ea.

Nu vrea să audă de politică, dar face jurnalism

Spre deosebire de sora ei mai mare, care simte că are înclinații spre politică, Jeni nici nu vrea să audă. Tânăra a absolvit Facultatea de Jurnalism și este reporter în cadrul unei emisiuni matinale. A terminat cursurile Intact Media Academy și după ce a fost îndrumată de jurnaliștii de la Antena 1, a reușit să se angajeze în televiziune.

 


Accesează: