Evenimentul Zilei > Actualitate > Corneliu Vadim Tudor și-a presimțit moartea? Mărturia cutremurătoare a fiicei!!
Corneliu Vadim Tudor și-a presimțit moartea? Mărturia cutremurătoare a fiicei!!

Corneliu Vadim Tudor și-a presimțit moartea? Mărturia cutremurătoare a fiicei!!

La 5 ani de la dispariția fulgerătoare a lui Corneliu Vadim Tudor, la 65 de ani, fiica sa Eugenia povestește care au fost ultimele cuvinte ale Tribunului.

Familia i-a făcut parastas sâmbătă. Nu a fost prea multă lume și nimeni dintre cei pe care fostul politician și scriitor i-a ajutat, după cum a subliniat soția jurnaliștilor prezenți la Biserica Sf. Gheorghe Nou, unde preotul Emil Cărămizaru i-a ținut slujba de pomenire, scrie site-ul retetesivedete.ro.

Acum 5 ani, pe 14 septembrie 2015, Corneliu Vadim Tudor a sunat chiar el la Ambulanță. ”Tribunul” a fost transportat de soţie la spital după ce i se făcuse rău. Din păcate starea de sănătate a politicianului s-a înrăutăţit după internare, iar la ora 18.30 în după-amiaza aceleaşi zile, în urma unui infarct miocardic, era înregistrat decesul său. Fata cea mică a lui Vadim a mai dezvăluit că, după primul stop cardiac, făcut cum a ajuns la spital, fostul senator a mai făcut alte 22.

Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Eugenia (Jeni), a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină spre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea. Alături de el s-au aflat fiica cea mare, Lidia şi soţia sa, Doina. Atunci, el le-a spus «Asta e ultima mea zi! Mamă, vin la tine».

Fiicele politicianului îl văd deseori în vis pe tatăl lor: „Eu și mama îl visăm cel mai mult, dar și preotul care i-a făcut toate slujbele și care i-a fost bun prieten”, a spus Eugenia, care consideră că aparițiile din vis sunt semne.

„Noi şi acum îl aşteptăm să vină. Obiectele lui sunt aici, hainele în cuier. Nu mai avea chef de viaţă. Avea senzaţia că nu i se va mai întâmpla nimic bun. Avea lacrimi în ochi când şi-a dat seama că prietenii nu îl mai băgau în seamă. Nu l-am văzut niciodată plângând în hohote. Nu a vrut să meargă la doctor să se trateze. Îi era ruşine că a îmbătrânit. Nu suporta să-i spui că e în vârstă, că are peste 60 de ani. Avea o mare frică de jurnalişti, să nu afle că este bolnav”, a povestit Doina Vadim Tudor.

„O să mai fim multă vreme de acum încolo în stare de şoc. El nu avea discuţii de acest gen cu noi, era un om foarte mândru, nu vorbea despre sănătatea lui cu noi. Mama e distrusă. Nu ştim cum o să ne descurcăm. Ne-a lăsat efectiv singure. O să vedem ce putem să facem ca să supravieţuim şi să păstrăm şi căţeluşii”, a spus Eugenia, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.