Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiica lui Corneliu Vadim Tudor:  „Tata a fost un…”
Fiica lui Corneliu Vadim Tudor:  „Tata a fost un…”

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor:  „Tata a fost un…”

Iată că au trecut 5 ani de când Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață. Familia dar şi apropiaţii i-au adus un omagiu 

Corneliu Vadim Tudor  s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei.

La împlinirea a cinci ani de la moartea lui Vadim Tudor cele două fiice  i-au adus un omagiu şi au postat pe reţelele de socializare mesaje înduioşătoate. Eugenia Tudor, fiica cea mică a politicianului nu a mai apucat să crească lângă tatăl ei. Tânăra de 24 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism.

Sunt cinci ani de la trecerea în nefiinţă a tribunului, iar moartea sa a lăsat un gol imens în sufletele soţiei şi fiicelor sale, care au organizat o slujbă de pomenire. Îndurerată, soţia poiliticianului povesteşte cu ochii în lacrimi despre momentele grele prin care a trecut, imediat după decesul soţului său.

„Mi-am pierdut jumătatea vieții mele, sufletul meu. Ne-am trezit singure toate trei, eu m-am trezit cu doua fete la facultate, fără niciun sprijin material, pentru că eu eram casnică și vă închipuiți că a fost un impact destul de mare. Dar, cu timpul, am reușit să trecem peste aceste greutăți”, a spus soția lui Corneliu Vadim Tudor.

„Abia anul acesta, la această comemorare realizăm cu adevărat ce s-a întâmplat. Tata a fost un mare patriot, iubitor de țară, de valori tradiționale, de tot ceea ce înseamnă istoria acestei țări”, a spus fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia.

Alături de familie, la slujba de pomenire au participat şi foştii colaboratori şi apropiaţi ai lui Corneliu Vadim Tudor, informează Antena 3.

Reamintim că Corneliu Vadim Tudor este cel care a fondat Partidul România Mare (PRM)

Corneliu Vadim Tudor a fost mereu un om direct, hotărât, având darul unei voci care s-a făcut mereu auzită, indiferent de circumstanțe. Și-a dorit mereu să promoveze valorile culturale ale României, fiind el însuși poet.

Cele care i-au dus moștenirea mai departe au fost fiicele sale, Lidia și Eugenia Tudor. Fiica cea mare a preluat postul de redactor șef al tatălui său în cadrul ziarului „România Mare”, înființat în anul 1990.