Evenimentul ZileiMondenBlitz newsVIDEO. Dani Oțil se antrenează din greu pentru a căra landouri, pătuțuri și jucăriile fiului său

VIDEO. Dani Oțil se antrenează din greu pentru a căra landouri, pătuțuri și jucăriile fiului său

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că Dani Oțil este pasionat de sporturi extreme și că nu concepe o zi fără să nu facă mișcare. Cu toate acestea, de când s-a născut fiul său, parcă s-au întețit orele la sala de antrenamente. Se pare că Dani Oțil își pregătește mușchii pentru a-l putea duce în brațe pe fiul lui, dar și pentru a căra la ieșirile în parc tot felul de biciclete, motociclete, jucării, cărucioare.

Conștient de faptul că nu mai are 20 de ani și că se apropie de vârsta la care unii bărbați devin bunici, Dani Oțil vrea să compenseze cumva diferența de 41 de ani dintre el și fiul său. Astfel că, face sport aproape zilnic și acordă o și mai mare atenție regimului alimentar.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/12

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Oțil în momentul în care se pregătea să se ducă la o sală de antrenamente. Partenerul lui Răzvan Simion de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu este adeptul trasului de fiare și a mușchilor făcuți din steroizi sau alte suplimente, ci preferă genul de antrenamente cu propria greutate. Crossfit este un nou sport care dezvoltă rezistența, forța și consolidare a musculaturii. Exact de ceea ce are nevoie Oțil pentru următoarea perioadă a vieții lui.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins. Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine…eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesional. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu”, a scris moderatorul TV pe paginile lui de socializare.

Și-a schimbat mașina

Adeptul mașinilor sport, mai ales că este și pilot de curse, Dani Oțil se vede acum nevoit să-și păstreze adrenalina doar la cursele de Super Rally, iar înafara orelor să conducă o mașină de familie. Așa se explică cum de mai nou conduce prin oraș doar un SUV extrem de încăpător, dar extrem de sigur pentru a-l putea transporta pe fiul lui, dar și pe soția sau, Gabriela Prisecariu.

 


Accesează: