Evenimentul ZileiMondenDani Oțil a devenit tată. Primele imagini cu fiul lui care a venit pe lume, astăzi, 11 septembrie. FOTO

Dani Oțil a devenit tată. Primele imagini cu fiul lui care a venit pe lume, astăzi, 11 septembrie. FOTO

Dani Oțil a devenit tată. Primele imagini cu fiul lui care a venit pe lume, astăzi, 11 septembrie. FOTO
Dani Oțil, 41 de ani, și soția sa, Gabriela, 28 de ani, au devenit părinți. Sâmbătă, 11 septembrie, soţia matinalului de la Antena 1a adus pe lume un băiețel sănătos.

Dani Oțil este în culmea fericirii după ce a devenit tătic! Gabriela Prisăcariu a postat primele fotografii cu fiul celor doi. Fanii i-au transmis imediat felicitările lor.

Soția lui dani Oţil a postat pe pagina sa de Intagram o fotografie în care își ține fiul în brațe, în dreptul căreia a scris cuvintele următoare: „M-am topit…”

Primele fotografii cu fiul lui Dani Oțil au fost publicate de Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți. Proaspăta mămică a postat pe social media imagini li mesajul: „M-am topit…❤️❤️❤️❤️”. Urmăritorii de pe Instagram le-au transmis mesaje felicitându-i pe cei doi pe părinți.

a nascut

Adelina Pestrițu i-a comentat la postare: „Felicitari! Sa va traiasca 😍 @gabriela.prisacariuotil @daniotil”. De asemenea, iubitul Roxanei Ionescu a scris și el: „Cât ma bucur!!! All the love in the world! God bless! ♥️♥️♥️”, ulterior și Diana Munteanu le-a felicitat pe vedete: „Sa va traiascaaaa♥️♥️♥️♥️♥️”

Dacă mămică a fost mai deschisă în a-și arăta fericirea și a oferit primele detalii despre micuț, Dani Oțil doar a repostat story-ul în care a fost etichetat de ea. Prezentatorul de televiziune se pare că trăiește altfel aceste clipe și doar se bucură de minunea care a ajuns în viața lor.

„Am ales o clinică cu cârciuma peste drum”

Dani Oţil a anunța în cursul zilei de luni că săptămâna aceasta este posibil să-și ţină în brațe fiul şi s-a întâmplat.

dani8

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce nume pe care vor alege cei doi soți pentru fiul lor

Până acum, niciunul dintre ei nu a anunţat numele pe care îl vor pune băiatului reccunoscând că le este greu să alegă.

”Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheama tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten a scris pe fișele lui ”copilul fără nume”. Acum, posesorii de câini nu le mai pun nume câinilor gen Rex, ci acum îi numesc Arthur. ”, a mai zis Dani Oțil în ediția de luni a emisiunii.


Accesează: