De curând, Oana Zăvoranu posta pe Facebook un mesaj emoționant pentru soțul ei, Alex Ashraf, bărbatul cu 14 ani mai tânăr cu care Querida trăiește de ani buni o poveste de dragoste.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/7

Zăvoranca a scris că Alex este ”coțișorul și balansul său”, omul care, deși uneori este foarte critic cu ea, o iubește și o adoră nespus de mult. Mai mult, bruneta a adăugat că Alex este, pentru ea, soțul, iubitul, fratele și copilul”.

Cum stau lucrurile cu adevărat între cei doi?

Cele mai recente imagini suprinse de fotoreporterul Evz dovedesc că relația Oanei Zăvoranu cu Alex nu este una bună doar de ochii lumii, ci se simt perfect unul în compania altuia, se țin de mână pe stradă, au încă nenumărate lucruri să-și spună, ba Alex are răbdare și cât soția lui e ocupată să-și aleagă o rochiță sau ceva accesorii.

L-a chemat să-i ceară sfatul

Oana și Alex au mers împreună la un magazin de fițe de pe Calea Victoriei din București. deși pasionată de șoferie, ea i-a lăsat soțului misiunea de a conduce prin traficul aglomerat din București. Deși inițial Alex a rămas pe trotuar, în fața magazinului, vorbind la telefon, Zăvoranca l-a chemat în scurt timp înauntru s-l consulte, probabil, în privința alegerii pe care urma să o facă.

Soțul s-a supus răbdător și a rezistat aproape o oră înauntru. La ieșire era departe de a părea iritat, ba cei doi au stat de vorba minute în șir, în stradă, îainte de a se reîntoarce la mașină.