Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Cum se distrează Mitică Popescu la cei 85 de ani. A încins un șpriț cu Miodrag Belodedici

VIDEO. Cum se distrează Mitică Popescu la cei 85 de ani. A încins un șpriț cu Miodrag Belodedici

Mitică Popescu este unul dintre cei mai apreciați actori români, dar și prezentatori TV. La cei 85 de ani, pe care îi va împlini peste câteva zile, marele Mitică Popescu continuă să aibă o energie și o poftă de viață mai ceva ca mulți tineri din ziua de azi. Extrem de activ, actorul nu stă deloc în casă, ci profită de fiecare revedere cu prietenii dragi. Așa cum s-a întâmplat și zilele trecute când s-a întâlnit cu Miodrag Belodedici la o cârciumă din București.

Fotoreporterii EVZ i-au întâlnit pe cei doi, alături de un alt grup de prieteni, la o cârciumă dosită din zona Floreasca, cea la care obișnuiesc să meargă mulți sportivi care se antrenează la baza sportivă din zonă. Marele actor Mitică Popescu și legendarul fotbalist Miodrag Belodedici par că se cunosc de ani buni, întâlnindu-se în diverse circumstanțe, așa că întâlnirea a fost una de bun augur.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Cei doi s-au cinstit, au depănat amintiri, au râs și s-au pus la curent cu ultimele întâmplări din viețile lor. Chiar dacă este mai în vârstă cu aproape 30 de ani decât Miodrag Belodedici, Mitică Popescu a fost la nivelul așteptărilor.

S-au întâlnit la un parastas

Cel mai probabil cei doi s-au întâlnit la un parastas, asta dacă ne luăm după sacoșeșe cu mâncare pe care le aveau cu ei, care seamănă mult cu cele care se dau acum cu pomană oferită celor prezenți la evenimentul de pomenire a unui mort. Ținând cont de restricțiile actuale, pentru că nu se mai pot organiza evenimente, nici măcar pomeni, după slujba religioasă, mâncarea este oferită la pachet.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: