Evenimentul Zilei > Monden > Video! Adriana Trandafir a primit vestea morții lui Mihai Constantinescu in direct
Video! Adriana Trandafir a primit vestea morții lui Mihai Constantinescu in direct

Video! Adriana Trandafir a primit vestea morții lui Mihai Constantinescu in direct

Actrița Adriana Trandafir a aflat în direct că a murit prietenul său, solistul Mihai Constantinescu, alături de care a fost în numeroase turnee și proiecte, s-a stins din viață. Aflata in timpul unui interviu, actrita a fost socata pentru cateva momente bune, dupa cum putem vedea in imaginile video surprinse

Actrița Adriana Trandafir a aflat în direct că a murit prietenul său, solistul Mihai Constantinescu, alături de care a fost în numeroase turnee și proiecte, s-a stins din viață. Aflata in timpul unui interviu, actrita a fost socata pentru cateva momente bune, dupa cum putem vedea in imaginile video surprinse.

”Drum bun, Mihai! Îi spuneam bancuri și el râdea foarte tare – râdea, râdea și, prezentam o emisiune la Kanal D, iar el spunea despre mine – uite, fata asta mă face să râd, tot timpul spune bancuri și mă face să râd. Și atunci eu i-am spus – nu îi spun un banc, ci o să fac un gest, pe care îl știam doar noi doi și atunci el a râs. Îmi pare rău, Dumnezeu să-l odihnească”, a fost prima reacție a actriței Adrian Trandafir, cu lacrimi în ochi, vizibil afectată de informația primită în direct la Europa FM, în timpul emisiunii Clubul de Seară.

”Viața merge înainte! Și eu când o să plec, la fel o să fie! (…) Poate veni oricând. Momentul ăsta vine de când te naști, dar nu conștientizăm treaba asta. (…) Cred că artiștii mor…din nefericire, unii mor trăind, în timp ce trăiesc, pentru că sunt uitați, nu mai sunt folosiți…”, a spus actrița, în emisiunea de la Europa FM.

Imaginile au un puternic impact emotional incepand cu minutul 20