Evenimentul Zilei > Monden > Victoria și David Beckham, în luxul de pe lume! Imagini incredibile cu noua achiziţie
Victoria și David Beckham, în luxul de pe lume! Imagini incredibile cu noua achiziţie

Victoria și David Beckham, în luxul de pe lume! Imagini incredibile cu noua achiziţie

David și Victoria Beckham și-au finalizat achiziționarea unui apartament-duplex nou cu cinci dormitoare în Miami, la o valoare de aproximativ 24 de milioane de dolari. Imaginile din articol cu noua locuinţă sunt incredibile, luxul e la el acasă.

Fosta Spice Girl și fostul fotbalist au încheiat oficial acordul săptămâna aceasta, potrivit Mansion Global, care citează purtătorul de cuvânt al starului: „Odată cu lansarea Inter Miami CF, David și echipa sa investesc sume importante în Miami. One Thousand Museum este o clădire cu totul specială și suntem încântați să ne alăturăm comunității de acolo”.

Aşadar, David și Victoria Beckham au decis să își cumpere o nouă locuință, mai exact un penthouse din Miami, amplasat într-o clădire foarte înaltă: One Thousand Museum.

Aceștia au plătit 24 de milioane de dolari pentru duplexul dotat cu toate facilitățile. Faimosul arhitect Zaha Hadid a proiectat clădirea modernă cu 62 de etaje, care are facilități precum un centru de fitness complet și un spa cu masaje și săli de tratament de înfrumusețare. Apoi, există camere cu aburi și saună, piscine cu scufundări și piscină de relaxare în zona de wellness.

Există, de asemenea, un cinematograf și o piscină interioară, iar rezidenții au acces la ceea ce ar putea fi numit lux aşa cum nu s-a mai pomenit, plus un helipad privat pe acoperiș.

Posh și Becks au cumpărat practic un duplex în clădire; unitățile au bucătării italienești personalizate. Apartamentele au, de asemenea, terase private. Sotheby’s Real Estate International s-a ocupat de vânzare dar a refuzat să comenteze tranzacția. Beckhams a deținut anterior un conac în Beverly Hills pe care l-au vândut pentru suma de 33 de milioane de dolari în 2018. De asemenea, dețin un conac în Londra.

David și Victoria Beckham Cumpărau $ 24 Mil Condominiu în Miami High-rise

David Beckham

Piscina interioară

Una din băile cuplului

Sursa foto: theblast.