UPDATE: Bianca Drăgușanu nu a dat nicio declarație referitoare la dosarul penal care i s-a întocmit lui Victor Slav pentru că a condus sub influența unor substanțe psihoactive, dar a postat pe pagina de socializare un mesaj… sugestiv.

„Enjoy your life ♥️ Eat, pray, love…” – ”Bucură-te de viață. Mănâncă, roagă-te, iubește…”, a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Autoritățile au efectuat un control de rutină pe A1, iar Victor Slav s-a numărat printre cei care au fost opriți de autorități.

Slav a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Fostului soţ al Biancăi Drăguşanu i-a fost intocmit dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea.

În urmă cu doi ani, Victor Slav se afla la volanul bolidului, atunci când a fost prinși de Brigada Autostrăzii şi Misiunii Speciale din IGPS.  Acesta conducea cu o viteză de 186 km/h, o viteză foarte mare, pe A1, direcţia Râmnicu Vâlcea-Deva. Vedeta şi-a recunoscut vinovăţia în faţa autorităţilor, mai ales că abaterea a fost filmată şi înregistrată.

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă, scrie Spynews.