Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: „Sunt vândut românilor”!
Victor Ponta: „Sunt vândut românilor”!

Victor Ponta: „Sunt vândut românilor”!

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat că PSD vrea să continuie lucrurile bune pe care le-a început şi că actualul guvern nu face nimic pentru români.

Victor Ponta a afirmat marţi, la Reşiţa, că PSD vrea să continue lucrurile bune pe care le-a început şi a criticat actualul guvern condus de Dacian Cioloş, informează agerpres.ro.

'Vor fi ameninţări, presiuni, dar e important să mergem în Parlament, să ne batem până la capăt, pentru că noi am fost întotdeauna cei buni, care am întors şi obrazul celălalt. Acum nu mai cedăm, vrem să respectăm votul românilor. Trebuie să continuăm lucrurile bune pe care le-am început şi să le facem pe cele pe care nu le-am făcut. Din greşelile mele eu am învăţat cel mai mult. Cred în România şi în români, şi când ne-au votat şi când ne-au criticat. Cei care sunt acum nu guvernează pentru dumneavoastră, ci pentru cei de dinafară, să-i laude la Bruxelles, să-i laude Comisia Europeană sau alţii. O să ne facă multe probleme, dosare, ne vor spune că suntem răi, că suntem vânduţi. Da, eu sunt vândut românilor! Nu vreau ca pensionarii de la noi să moară de foame ca să-i iasă deficitul domnului Cioloş. Noi nu trăim pentru deficit, pentru raportări sau pentru ambasadori. Noi trăim pentru oamenii din ţara asta, pentru bătrânii care au muncit şi-şi merită pensia, pentru ca cei ce muncesc acum să o facă pentru România. De aceea m-am hotărât să fac din nou campanie electorală. Oamenii au dreptul să încerce să-şi facă o viaţă mai bună aici', a afirmat Victor Ponta, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, unde s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţi ai partidului.”

Deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin, aflat pe prima poziţie la Camera Deputaţilor, a susţinut că Victor Ponta a fost cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România.

'A fost o guvernare pe care au simţit-o românii în buzunarele lor, în viaţa de zi cu zi, iar acum avem cu ce compara, cu acest guvern de tehnocraţi, de care PNL s-a lipit ca marca de scrisoare. Eu vreau să vă spun că acum venim dintr-o întreprindere fanion a judeţului nostru – Uzina Constructoare de Maşini Reşiţa. Şi cred că din ce în ce mai puţini lideri ai vreunui partid au curajul să intre într-o întreprindere aşa cum este UCM Reşiţa. Am fost primiţi cu căldură. Am văzut feţe triste, extrem de îngrijorate, care uşor-uşor au început să se lumineze în timp ce Victor Ponta le vorbea. Pentru că aici este vorba de credibilitatea liderilor noştri, vizavi de credibilitatea PNL în general şi ai liderilor săi, în general', a spus Ion Mocioalcă.