Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: ”Nu am fost invitat la bilanțul guvernării”. VEZI reacția lui Dragnea
Victor Ponta: ”Nu am fost invitat la bilanțul guvernării”. VEZI reacția lui Dragnea

Victor Ponta: ”Nu am fost invitat la bilanțul guvernării”. VEZI reacția lui Dragnea

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că nu a fost invitat la Comitetul Executiv Național al PSD de duminică, deși pe ordinea de zi era dezbătută guvernarea Executivului condus de acesta. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat la scurt timp, precizând ”că nu facem invitații ca la nuntă”.
Am venit si e normal. Nu am fost ieri invitat la CEX. Nu pot sa comentez. Nu ma apuc sa critic decizia conducerii PSD. Nefiind invitat la nimic, nu pot sa comentez. Nu am fost invitat la bilatul guvernarii. E decizia conducerii. Pe PSD nu o sa ma supar niciodata. Nu am fost invitat dar nici nu ma supar. Inteleg ca s-a vorbit de bine despre guvernarea pe care am condus-o. Desi nu am fost invitat s-a vorbit de bine despre guvernare. Domnul Dragnea nu m-a invitat la cafea. Eu sunt un om civilizat. Ma duc unde sunt invitat. Partea politica nu e treaba mea. Ma duc la proces ca orice om. Sunt alti lideri acum care pot sa vorbeasca ei”, a spus fostul premier. 
 
Întrebat de ce nu a fost invitat fostul premier la ședința PSD, Dragnea a spus, potrivit Digi24: ”De cateva zile spun public  ca facem prezentarea guvernarii. Nu era nevoie de invitatie. Nu facem invitatii ca la nunta”.
 
Totodată, Victor Ponta a spus că nu comentează noul Executiv. 
 
”Nu ma apuc sa comentez noul executiv. Are sprijin masiv. O sa vedem dupa aceea. Nu cred ca au nevoie de sprijinul meu. Nu o sa votez maine guvernul pentru ca nu e bine pentru PSD. Am inteles decizia PSD si e in regula. Cred inca ca Romania din punct de vedere economic si social este in cea mai buna situatie din ultimii ani. Lucrurile merg bine. Guvernul este al domnului Iohannis. Trebuie sa facem crestere economica in continuare. Am stat cu familia. Am fost plecat din tara”, a spus Victor Ponta.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: