Mai multe voci din politica românescă au criticat modul în care premierul Viorica Dăncilă și-a aranjat vizita în Statele Unite. Cel mai vehement a fost liderul Pro România, Victor Ponta, care consideră că Dăncilă „s-a urcat în avionul  de America fără nicio confirmare a unei întâlniri cu cineva important – ajungi acolo și chiar nu te primește nimeni”.

În apărarea primului ministru a sărit secretarul general al PSD, Mihai Fifor, care a spus că întâlnirea cu vicepreşedintele american Mike Pence era programată.  Că nu a mai avut loc „este o chestiune legată de procedurile din Congres”.

În replică, Victor Ponta îl lace mincinos pe Fifor, apreciind că acesta este un „țuțăr”. Răspunsul este unul devastator.

„Exista in viata situatii penibile ( cum este aceea in care te urci in avionul de America fara sa ai nicio confirmare a unei intalniri cu cineva important – ajungi acolo si chiar nu te primeste nimeni) / orice consilier iti recomanda in asemenea cazuri sa taci din gura cateva zile si sa speri ca apar alte subiecte care sa te scoata din …..

Dar poti sa te afunzi si mai tare in penibil / si atunci il pui pe un colaborator ( “tutar” de meserie) ridicol sa spuna o minciuna de doi bani – si iar le aduci aminte tuturor cum te-ai facut de ras ; si cum nu te duce mintea sa taci din gura pe subiect!

PNL, USR – dormiti linistiti / Viorica si Fifor lucreaza pentru voi!”, scrie pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta.