Evenimentul Zilei > Politica > RĂZBOI TOTAL în POLITICĂ. Victor Ponta, REACȚIE EXPLOZIVĂ în SCANDALUL momentului. „Oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde”
RĂZBOI TOTAL în POLITICĂ. Victor Ponta, REACȚIE EXPLOZIVĂ în SCANDALUL momentului. „Oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde”

RĂZBOI TOTAL în POLITICĂ. Victor Ponta, REACȚIE EXPLOZIVĂ în SCANDALUL momentului. „Oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde”

Victor Ponta a recaționat imediat la tensiunile uriaşe din PSD şi la atacul lansat de Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier, actual lider al partidului Pro România, afirmă că tabăra Dragnea va pierde.

Pe Twitter, Victor Ponta a notat că „Firea este singura care se salveaza din falimentul in care duce Dragnea tot PSD-ul / oricine se afiseaza cu Dragnea va pierde / cei din CEX PSD se comporta la fel ca CPEX ul PCR in 1989 / pacat de PSD – pacat de Romania”, scrie Victor Ponta pe Twitter.

Citește și RĂZBOI TOTAL între FIREA și DRAGNEA. Există o singură cale de RECONCILIERE

La finalul lucrărilor Comitetului Executiv Național, Gabriela Firea a declarat în legătură cu faptul că nu a fost votată propunerea ei de destituire a ministrului Carmen Dan. Primarul Capitalei a declarat că a făcut propunerea deoarece este îngrijorată de semnalele date de la Comisia Europeană în legătură cu consecințele intervenției jandarmilor la mitingul din 10 august. „Doamna comisar Corina Crețu mi-a spus că șefii CE și-au exprimat îngrijorarea față de ceea ce s-a întâmplat în 10 august în București. Ei au înțeles o parte a intervențiilor, dar au spus că nu înțeleg de ce manifestanții care nu au fost violenți au fost nevoiți să suporte gazele și tratamentul la care au fost supuși. Este posibil ca pe 18 septembrie, domnul Juncker să facă referire și la ceea ce s-a întâmplat în România. Am exprimat aceste îngrijorări și, ca primar general, am constatat că responsabil este ministrul, care a pasat răspunderea la prefectul Capitalei. Nu este posibil să sufere toată țara pentru erorile doamnei ministru”, a afirmat Firea.

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: