În platoul Antenei 3, pe lângă echipa de gimnastică şi antrenorii Maria Bitang şi Octavian Belu, s-au aflat premierul Victor Ponta, precum şi candidaţii PSD Ecaterina Andronescu, Corina Creţu şi Damian Drăghici. Ponta a profitat de ocazie pentru a anunţa că se dublează toate premiile destinate echipei de gimnastică.

"Prin ordin al ministrului se dublează toate premierile. Se premiază şi antrenorii care au depistat sportivii şi care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul că întreaga echipă este premiată cred că este un gest corect, pentru că în spatele oricărei fete care e acolo la sol, la bârnă, la paralele şi obţine un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care îi ştim toată ţara şi îi preţuim, cred că este o echipă foarte mare care lucrează zi de zi", a spus primul-ministru, citat de mediafax.ro.

După discursul lui Ponta, a vorbit şi Corina Creţu, candidat PSD la Parlamentul European, care a ţinut un discurs despre confruntarea ei cu "extremiştii britanici".

La finalul emisiunii, Mihai Gâdea şi Victor Ponta şi-au făcut un selfie cu echipa de gimnastică, selfie postat pe pagina de facebook a premierului.