Victor Ponta: „#AgenturiliStraine atacă Guvernul PNL – PCR! Oamenii aceştia pur şi simplu nu accepta ca #ProstiaUcide!, este mesajul critic al lui Victor Ponta adresat Guvernului.

Aveti mai jos ( foto) siteul Guvernului prin care sprijina IMM urile româneşti – sprijina total- siteul a fost contractat fara licitatie (de asta avem Stare de Urgenta)!

„Trăim in plină perioada de glorie a Noului PCR – Actualul PNL”

Azi la ora 10 Maretul Guvern PCR – PNL sub conducerea Cirmaciului Lucovid a lansat Programul IMM Invest ( pentru sprijinirea IMM urilor romanesti care oricum sunt blocate tot de ei inca 30 de zile / la ora 10.12 s-a blocat siteul!

Florin Citu ( El Fugitivo – cum ii spunem noi la Parlament) nu a reparat siteul – dar a gasit vinovatii – Agenturili Straine, Primarii PSD, China sau Rusia, martienii samd – numai prostia lor nu a gasit-o ( pentru asta trebuie sa fii destept)!

Ce-i recomandă Ponta premierului Cîţu

Domnule Citu, inainte de delirati cu atacuri informatice, invatati sa faceti site uri ! Nu mai lucrati cu firmele PNL de cafea si sucuri inregistrate pe numele unor bucatarese dintr-un sat din GIURGIU- luati niste specialisti ca sunt destui in Romania ( pana ii trimiteti la Sparanghel la munca)!

Ma astept ca la ora 14 Dl Presedinte Iohannis sa iasa sa acuze public faptul ca Ciolacu, Ponta si Tariceanu au stat toata noaptea sa atace cibernetic siteul. Pentru fiecare prostie pe care o fac , pentru fiecare dovada incompetenta – inventeaza vinovati ! In loc sa remedieze ei problemele si sa isi ceara scuze ca nu au procedat bine – exact ca PCR dau vina pe oricine ( numai ei nu), a scris fostul premier pe social media.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.