Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta a făcut fuziunea cu un celebru personaj. Va deveni și tată!
Victor Ponta a făcut fuziunea cu un celebru personaj. Va deveni și tată!

Victor Ponta a făcut fuziunea cu un celebru personaj. Va deveni și tată!

După ce a navigat în ape tulburi, celebrul Ilan Laufer, fost ministru în guvernele PSD, a dat o nouă lovitură împreună cu Victor Ponta.

Partidul lui Ilan Laufer a fuzionat cu Pro România, condusă de Victor Ponta. Mișcarea îi asigură lui Laufer vizibilitatea pe care o căuta de la plecarea din PSD.

„Startup-ul politic pe care l-am inițiat la sfârșitul anului trecut FIN-PSL, se va alătura prin fuziune Partidului Pro România. Îi mulțumesc lui Victor Ponta pentru toată deschiderea pe care a avut-o față de acest proiect politic cu orientare de centru, proiect format din oameni profesioniști și tineri antreprenori care, prin această fuziune, vor consolida zona liberal-antreprenorială a Pro România și își vor aduce contribuția în cadrul proiectelor menite să sprijine mediul privat și în mod special firmele românești, acestea fiind cele mai afectate de actuala criză economică provocată de pandemie”, a scris Laufer pe contul său de facebook.

Fuziunea cu PRO România i-a adus lui Laufer, o poziție eligibilă pentru un post de deputat. „Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților în județul Brăila și îi asigur de toată implicarea mea astfel încât atât partidul cât și capitalul autohton să aibă cel puțin un reprezentant din județ în viitorul Parlament”.

Va deveni și tată

Soții Alina și Ilan Laufer au motive de bucurie în această perioadă, după ce au aflat că, la capătul a opt ani de încercări nereușite, vor avea un bebeluș. Cei doi au povestit despre tratamentele și procedurile pe care le-au urmat, de-a lungul vremii, până când procedura a reușit, iar Alina a rămas însărcinată.

„Ne iubim foarte mult și ne-am dorit foarte mult (un copil). Vreau să spun că nu am încetat să încercăm în toți acești 8 ani de zile. Și știi cum tu încerci, faci tratamente, injecții în burtă, (…). Și vin prieteni la tine, o dată la ceva timp, și îți zic fă bă și tu o dată copii. (…) Era o presiune din toate părțile. Nimeni nu știa că noi la fiecare 6 luni de zile repetam analizele”, a povestit fostul ministru.

Ilan Laufer a precizat că în urmă cu câteva luni, soția sa a mai rămas o dată însărcinată, însă a fost cu ghinion.