Victor Piţurcă: "MM să stea liniştit, nu vin acum la Steaua"

Victor Piţurcă: "MM să stea liniştit, nu vin acum la Steaua"

Fostul selecţioner Victor Piţurcă nu exclude o revenire la echipa din Ghencea, dar susţine că asta nu va avea loc în viitorul apropiat.

Universitatea Craiova şi Steaua se întâlnesc mâine-seară, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie, în etapa a 19-a a Ligii I la fotbal. Anul trecut, în tur, "roş-albaştrii" au câştigat cu scorul de 2-1 la capătul unui meci cu scandal, în care oltenilor li s-a refuzat validarea unui gol perfect valabil. Atunci, echipa din Ghencea era pregătită de Victor Piţurcă, antrenor care la scurt timp i-a părăsit pe stelişti, în urma unui scandal pe care l-a avut cu Gigi Becali, şi s-a mutat cu arme şi bagaje la "Ştiinţa".

Fostul selecţioner n-a stat nici în Bănie decât până în luna ianuarie a acestui an. Tehnicianul a plecat de la Craiova la fel cum a făcut-o şi de la Steaua: certat la cuţite cu patronul Adrian Mititelu.

Într-un interviu acordat ieri pentru EVZ, Victor Piţurcă a analizat partida pe care fostele sale echipe o vor disputa mâine-seară, a exclus o revenire la Steaua în viitorul apropiat şi a trimis câteva "săgeţi" către Mihai Stoica şi Adrian Mititelu.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Părinţii nu mi-au mai dat bani ca să-i ofer lui Adrian Mititelu" EVZ: Cine are prima şansă în partida dintre Universitatea Craiova şi Steaua, domnule Piţurcă? Victor Piţurcă: Nu există o favorită în acest meci. Sigur, cei din Ghencea au un lot mai valoros, atmosfera la ei este mult mai liniştită, deoarece jucătorii au salariile plătite la zi, în timp ce craiovenii sunt măcinaţi de situaţia grea în care se află clubul. Deşi cei de la Craiova au mai achitat o parte din datorii şi susţin că totul este în regulă, situaţia nu stă deloc aşa. Acolo sunt probleme grave. Totuşi, la un astfel de meci, jucătorii se motivează total şi lasă deoparte toate problemele. Universitatea are şi avantajul terenului propriu, şi de aceea cred că va fi o partidă echilibrată.

Veţi merge la meci? Nu, n-are rost să mă duc pe stadion. O să urmăresc jocul acasă, la televizor.

Este posibilă o revenire a dumneavoastră la Steaua, aşa cum se vehiculează în ultima vreme? Este posibil orice, dar nu în curând. Afirmaţiile conform cărora voi reveni în următoarele săptămâni în Ghencea sunt doar simple speculaţii. MM să stea liniştit, nu vin acum la Steaua!

Cei din Bănie acuză că din cauza dumneavoastră clubul i-a pierdut pe jucătorii bulgari Iliev şi Gargorov... Bineînţeles, eu sunt de vină. Ce să fac, părinţii nu mi-au mai dat bani ca să-i ofer lui Adrian Mititelu, iar el să-i plătească pe jucători. Trebuia să-i mai aduc lui Mititelu 1-2 milioane de euro, pentru că e un băiat foarte bun! OPINIILE LUI PIŢI

"E greu ca Steaua să câştige titlul în acest sezon. Distanţa în clasament dintre Steaua şi Oţelul Galaţi este una destul de mare.“

"Decizia LPF în cazul Pandurii - Oţelul mi se pare normală. Aşa e regulamentul. Normal că mulţi patroni au protestat, nu le convine că Oţelul se distanţează.“

Liga I - 20.30 Digi Sport

Universitatea Craiova - Steaua Bucureşti

Echipe probabile: Universitatea: Silviu Lung Jr. - Dănănae, Zoro, D. Lopez, W. Lopez - Prepeliţă, D. Stoica, Ologu, Fl. Costea - Mihai Costea, Stoianoff. Antrenor: Nicolo Napoli.

Steaua: Tătăruşanu - Brandan, Galamaz, Gardoş, Bonfim - Marinescu, Ricardo - Cr. Tănase, N. Dică, Nicoliţă - Bilaşco. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Brigada de arbitri va fi anunţată astăzi. Stadion: "Ion Oblemenco" - Craiova.