Fostul selecționer a mai spus că nu se identifică cu actuala echipă a lui Becali.

Nu mă interesează de Steaua. Mă interesează de Steaua mea, aia la care am jucat eu. Nu ştiu ce este asta (n.r echipa lui Becali), ştiu că nu are sigla. Dacă nu are sigla şi nu are palmaresul, nu e Steaua. Pentru mine e foarte clar. De ce nu vin fanii la meciuri? Că e Steaua? Eu zic că dacă era Steaua avea stadionul plin.

Gigi, când a luat Steaua trebuia să facă o evaluare şi să plătească. Nu a făcut evaluare şi nu a plătit. În momentul ăla, i-am spus asta, la fel i-au spus şi prietenii lui. Tahar şi cine mai era. I-au spus că îl susţin, dar dacă nu face evaluarea clubului şi nu plăteşte nu e în regulă. Şi iată, peste ani…

Cine era preşedinte atunci? Păunescu? Păi, a semnat Păunescu ceva? Ia să-l întrebaţi. Cine era comandant? Nu a semnat nimic nici un general! Becali a făcut adunarea aia, a pus pe nu ştiu cine la vechea societate şi au semnat aia. Iar acum vin cei de la club şi îi spun că trebuie să plătească.

Erau vreo doi oameni care se rugau de el. Erau Taher şi Cataramă. Viorel Cataramă îi spunea să facă neapărat auditul. Nu a făcut asta şi probabil că acesta este motivul pentru care astăzi se întâmplă ceea ce se întâmplă.

Echipa lui Becali de acum nu înseamnă nimic. Nu costă decât jucătorii. Nu are stadion, nu are hotel! Are doar două maşini şi atât”, a spus Victor Piţurcă, la DolceSport.

Te-ar putea interesa și: