Evenimentul ZileiMondenVictor Ciutacu, vorbe cu greutate despre Mircea Badea. Ce urmează pentru vedeta A3

Victor Ciutacu, vorbe cu greutate despre Mircea Badea. Ce urmează pentru vedeta A3

Victor Ciutacu, vorbe cu greutate despre Mircea Badea. Ce urmează pentru vedeta A3
Vestea că Mircea Badea nu va mai realiza emisiunea care l-a consacrat, „În gura presei”, la Antena 3, după 15 ani, a stârnit un val de reacții în lumea mass-media.

Cea mai mișcătoare reacție a venit din partea fostului său coleg de televiziune, Victor Ciutacu, în prezent realizator al emisiunii „Vorbe Grele” de la România TV.

„Am stat aproximativ 9 (nouă) ani spate în spate . Fără să rostesc vorbe mari, chiar ne-am ținut reciproc spatele. Și, dacă vreodată Mircea va avea nevoie de orice, de absolut orice, eu voifi acolo”, a scris Ciutacu, pe Facebook.

„Restul se discută, dacă și când e cazul, în doi, în noi doi. Atât…”, a încheiat jurnalistul.

Mircea Badea, la rândul său, a venit cu noi informații despre renunțarea la emisiunea „În gura presei”.

„UPDATE: LA ACELASI POST!
Am inceput emisiunea de la masuta pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o stiati nu mai exista incepand de azi. Considerati ca si eu, cel din contextul obisnuit, am crapat/am emigrat/oateva”, a scris vedeta A3.

„Incepand de azi voi presta la aceeasi ora, LA ACELASI POST o emisiune de hahaiala/ divertisment. Am convingerea ca s-ar putea sa ma pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteala nimanui. Ca idee generala am un profund sentiment de scarba si de zadarnicie. Acum vreau doar sa rad la teveu.

Va multumesc pentru cei 15 ani si va doresc multa la revedere.

P.S. Pe pagina asta deocamdata nu se schimba nimic, sunt niste prieteni care ar avea de pierdut daca as inchide-o”, a mai promis Mircea Badea.


Accesează: