Victor Ciutacu a rămas fără TikTok. De ce i s-a închis contul

Victor Ciutacu a rămas fără TikTok. De ce i s-a închis contul

Scandalul dintre parlamentarii ia amploare și în mediul online. Una dintre „victimele” colaterale ale acestuia fiind jurnalistul Victor Ciutacu.

Contul de TikTok al lui Victor Ciutacu a fost închis, după scandalul din Parlament

Pentru că a postat imagini surprinse cu bătaia dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman, Victor Ciutacu s-a ales cu contul de TikTok închis. Reacția sa furibundă n-a întârziat să apară pe celelalte rețele de socializare.

„Nu-i așa că, atunci când te mâncă-n c**, te scarpini? Când urlau toți proștii să se închidă TikTok, pe motiv că ne fură chinezii datele și sufletele, eu am urlat că e cenzură. Ei bine, azi, mândra rețea socială chinezească, acuzată că prin provocările pe care le promovează a dus la decese în masă, a atins piscul deontologiei. Mi-a dat jos, pur și simplu, contul. Pentru că aș promova violența. Adică mușcatul de nas dintre Vâlceanu și Roman. Care e pe toate celelalte rețele sociale și rulează în buclă pe toate televiziunile. Ce să mai zic? Salutări cordiale pentru 中国驻罗使馆Ambasada Chinei, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

TikTok

Tik Tok. Sursa foto: Arhiva EVZ

Victor Ciutacu, nedumerit de situația dintre cei doi parlamentari

Jurnalistul Victor Ciutacu și-a exprimat confuzia în legătură cu incidentul în care parlamentarii PNL Florin Roman și Dan Vîlceanu s-au implicat într-o altercație fizică. Ciutacu evidențiază două variante posibile în analiza sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu mă mai satur privind relatările, deocamdată incomplete, despre bătaia din Parlament între liberali. Dincolo de faptul că Vâlceanu se dovedește a fi un demn urmaș al Brătienilor, care a rezolvat cazul "prin noi înșine", am niște nedumeriri de natură tehnică. O fi el, gorjeanul, mai zvelt, dar Roman zice că i-a spart nasul cu genunchiul. Aici ar fi două variante. Ori Vâlceanu e karateka și i-a dat din săritură, ori i-a mai tras una, l-a îndoit și l-a rezolvat din genunchi. Doar o filmare de la fața locului ne poate lămuri. Și nu pricep de ce ăia de la AUR și USR nu și-au făcut datoria de a imortaliza momentul astral, a scris Ciutacu pe Facebook.

Nicolae Ciucă, reacții după bătaia dintre Dan Vîlceanu și Florin Roman

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, condamnă ferm violența fizică, cu atât mai mult în incinta Palatului Parlamentului. El a solicitat conducerii Camerei Deputaților să ia măsuri imediate după ce deputatul Florin Roman a acuzat că a fost agresat.

Florin Roman a fost deja la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal de care va avea nevoie pentru plângerea penală pe care are în plan să o depună împotriva colegului său Dan Vîlceanu. Acesta din urmă fiind și cel care l-a atacat, potrivit declarațiilor lui Florin Roman.

„Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază?”, spune, marți, pe Facebook, Nicolae Ciucă.