Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ciutacu a dat marea lovitură! Românii, cu ochii pe scandalul Băsescu. România TV, audienţe peste Antena 3
Victor Ciutacu a dat marea lovitură! Românii, cu ochii pe scandalul Băsescu. România TV, audienţe peste Antena 3

Victor Ciutacu a dat marea lovitură! Românii, cu ochii pe scandalul Băsescu. România TV, audienţe peste Antena 3

Victor Ciutacu a dat marea lovitură miercuri seara! Românii au fost cu ochii pe scandalul Traian Băsescu, după înfrângerea încasată de fostul preşedinte la Înalta Curte. România TV a avut audienţe peste Antena 3 care a continuat să dezbată războiul dintre Ucraina şi Rusia.

Surpriză totală în televiziune miercuri seara. Mai exact, în rândul televiziunilor de ştiri, acolo unde bătălia se dă între România TV şi Antena 3. Victor Ciutacu şi România TV i-au luat faţa lui Mihai Gâdea şi Antenei 3 pe publicul urban general.

Victor Ciutacu a dat marea lovitură!

De la ora 21.00, Victor Ciutacu a început o emisiune explozivă în care a fost dezbătută decizia celor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în privinţa fostului preşedinte, Traian Băsescu. Actualul europarlamentar a pierdut procesul în care a fost acuzat că a fost colaborator al fostei Securităţi. Acum, Băsescu spune că se va adresa CEDO pentru a-şi căuta acolo dreptatea.

Emisiunea de la România TV în care au fost dezbătute urmările acestui proces pierdut de către Traian Băsescu au fost pe gustul publicului din mediul URBAN General. Emisiunea lui Victor Ciutacu a avut cifre mai bune de audienţă decât Sinteza Zilei de la Antena 3, acolo unde Mihai Gâdea a dezbătut războiul din Ucraina. Ora 21.00, startul celor două emisiuni, a găsit cele două televiziuni de ştiri la egalitate. Pe primul slot de audienţă ale orei 21.00, România TV şi Antena 3 au fost la egalitate, cu un rating de 2.5.

Apoi, Antena 3 şi-a adjudecat, la mare luptă următoarele trei sloturi de audienţă, dar România TV cu emisiunea lui Victor Ciutacu au stat aproape. Cifrele au fost asemănătoare.

Ora 22.00 a fost începută mai bine de România TV şi Victor Ciutacu. Toate cele patru sloturi de audienţă ale orei au fost adjudecate de către România TV, în dauna Antenei 3. Cifrele de audienţă la nivel Urban General au crescut de la un sfert de oră la altul, iar diferenţa a fost din ce în ce mai mare. În intervalul 22.30 – 22.45, România TV şi Victor Ciutacu au cifre de audienţă explozive, 3.2, la aproape un punct de rating în faţa Antenei 3 şi a Sintezei Zilei.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: