După incidentul violent, care a avut loc pe data de 27 iulie,  tânăra Cristina Stoica, în vârstă de 33 de ani, s-a dus la poliţie şi a reclamat cazul. După câteva săptămâni de aşteptare, şi după ce reclamanta nu a primit nicio veste din partea poliţiştilor şa hotărât să descopere singură cine este agresorul. Şi chiar a reuşit acest lucru. Bătăuşul ar fi un luptător de MMA, un sport de contact.

Fata a anunţat iarăşi poliţia despre ce a descoperit, dar nimeni nu  a luat nicio măsură împotriva acestuia. Nici acum individul nu este în custodia poliției.

Pozele în care apare bărbatul într-o cafenea dintr-un centru comercial din sectorul 6 al Bucureștiului, au fost distribuite astăzi de Poliţia Capitalei.

Despre acest caz, Cristina spune: „A cerut o cafea, eu aveam şi alte comenzi. I-am spus că durează puţin şi când i-am adus-o, s-a enrvat că era scurtă, nu lungă. Mi-am cerut scuze. M-a lovit de mai multe ori cu pumnii, am căzut pe jos, nu mai aveam aer şi pentru câteva secunde nu am ştiut de mine.”

Tânăra susţine că ar fi vorba despre un bărbat de 37 de ani, luptător amator de MMA, un sport de contact.

După incident, poliţiştii de la secţia 22 au mers la mall şi au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Sunt şase săptămâni de când au ştiut cum arată şi care sunt semnele distinctive ale individului. În acest timp, nu au reuşit să afle numele lui sau locul unde lucrează.

Potrivit  purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Ciprian Romanescu, cercetările sunt în curs de derulare.

„Am audiat martori, am urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere”, a spus Ciprian Romanescu.

Anchetatorii aşteaptă acum ca individul să se predea la poliţie ca să stabilească oficial dacă este el cel din imaginile de pe camerele de supraveghere. Pentru loviri şi alte violente, individul risca de la 3 luni la 2 ani de închisoare sau amendă, potrivit stirileprotv.ro

Te-ar putea interesa și: