Vicepreşedintele PNL, Romeo Stavarache: Nu vrem să mai fim mantaua de vreme rea a PSD

Vicepreşedintele PNL, Romeo Stavarache: Nu vrem să mai fim mantaua de vreme rea a PSD

Vicepreşedintele PNL, Romeo Stavarache, primarul al Bacăului, a declarat că "PNL nu va mai fi mantaua de vreme rea a PSD", în condiţiile în care social-democraţii "au avut două săptămâni să decidă asupra nominalizărilor făcute de Crin Antonescu pentru funcţiile de miniştri, în cadrul alianţei USL", relatează Agerpres.

"A fost un răgaz suficient pentru a ne încredinţa că Victor Ponta nu îşi mai doreşte USL, nu îşi mai doreşte atingerea obiectivelor comune pe care le stabilisem în cadrul acestei alianţe, în preajma alegerilor locale şi apoi reiterate în cele parlamentare. Personal, eram încredinţat de jocurile PSD, ca urmare a experienţei din anii anteriori, şi bănuiam, încă de anul trecut, că ceva necurat se distila în laboratoarele PSD", a spus Romeo Stavarache.

Potrivit lui Stavarache, în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL, din această seară, se va propune şi vota retragerea miniştrilor liberali din cadrul guvernului şi "implicit finalul USL".

"Se va constata, după alegerile prezidenţiale, că PNL a avut dreptate în această dispută, poate inexplicabilă pentru mulţi, iar un guvern puternic va gestiona cu seriozitate problemele României", a subliniat vicepreşedintele PNL, Romeo Stavarache.  

Ne puteți urmări și pe Google News