Vicepreședintele PNL Florin Țurcanu vrea să-i scrie lui Ponta că USL funcționează la Botoșani

Vicepreședintele PNL Florin Țurcanu vrea să-i scrie lui Ponta că USL funcționează la Botoșani

Preşedintele PNL Botoşani , Florin Ţurcanu, intenţionează să îi trimită preşedintelui PSD, Victor Ponta, o scrisoare deschisă prin care să arate că la nivelul judeţului Botoşani USL funcţionează.

Ţurcanu este nemulţumit că Ponta acuză în permanenţă existenţa unei relaţii tensionate la nivelul USL Botoşani, cu toate că, după părerea sa, "USL a funcţionat şi funcţionează şi nu există nicio abatere de la protocol".

"Sunt discuţii care nu au niciun substrat, niciun fundament. Dacă pe protocolul semnat poate să îmi reproşeze ceva, eu îmi asum acest lucru. Singurul reproş pe care poate să mi-l facă este acela că toţi consilierii din cadrul Consiliului Judeţean votează", a afirmat Ţurcanu, conform Agerpres.

Recent, Ţurcanu a cerut organizarea unui congres extraordinar al PSD-PNL-PC-UNPR pentru a valida candidatul comun la prezidenţiale, el fiind una dintre vocile care au repornit scandalul în USL la începutul lui 2014. Liderii USL au decis, ca urmare a acestor atacuri, semnarea unor pacte de neagresiune în județele cu probleme, dar atât la Ilfov, cât și la Botoșani, liberalii nici nu vor să audă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Florin Ţurcanu, președinte al CJ Botoșani, s-a aflat în numeroase rânduri în divergenţă cu liderii PSD din Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi şi primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc. Aceștia îi reproșează colaborarea cu PDL. CITIȚI ȘI:

  • "Neagresiune"cu forţa în USL
  • Gabriela Firea, nou schimb de replici cu liderul PNL Ilfov, Marian Petrache
  • Pesediștii și liberalii ȘI-AU SĂRIT LA BEREGATĂ din a doua zi a anului. Se cere CONGRES EXTRAORDINAR pentru revalidarea candidaturii lui Antonescu