„Cred că unificarea forțelor anti-PSDragnea sub forma unei coaliții este obligatorie pentru a scăpa țara de “ciuma roșie”. Din acest motiv, nu văd nimic rău în “logodna” dintre USR și partidul lui Cioloș. E treaba lor. Și nu vreau să comentez chiar dacă, ca un om care cunoaște sondajele reale, știu că partidul lui Cioloș este la nici jumătate din USR. Că l-a păcălit pe Dan Barna, obținând mai mult decât paritate, nu e nimic nou. Cioloș a păcălit și PNL când l-a susținut ca ministru și mai apoi ca și comisar european. Apoi a început să-i “miroase” domnului Cioloș partidul care l-a susținut. Din aceste motive nu înțeleg atacurile în cascadă ale lui Cioloș la PNL. Nu înțeleg de ce pune condiții, din postura unuia care încă nu a jucat în Liga I. Că să pară superior? Unificarea se poate face în jurul celui mai mare partid de opoziție, nu al celui mic. Fără orgolii copilărești!”, se arată în comunicatul de presă, emis de Florin Roman, sâmbăta.

Florin Roman a mai adăugat și faptul că Dacian Cioloș vorbește cu aroganța unui lider victorios, comparându-l în acest sens cu PSD și Liviu Dragnea. Deputatul PNL a ținut să îi transmită fostului premier că politica nu este o joacă de copii și că poate privi oricând la ce acțiuni întreprind PNL și USR, în Parlament, împotriva Puterii.

„Vorbește deja cu aroganța unui lider care se vede victorios, cu dispreț. Discursul arogant la adresa PNL seamănă tot mai mult cu cel al lui Dragnea. Și asta nu face bine efortului comun al celor care vor să scape de PSD. Sau poate că atacul la PNL este “ordin pe unitate” domnule Cioloș! Păcat de caracter…a fi om e lucru mare, a fi domn e întâmplare! Dacă vreți să luptați cu adevărat cu PSDragnea, uitați-vă la ce face PNL și USR în Camera Deputaților, la atacurile la Curtea Constituțională, la lupta din fiecare zi de la tribună! Politica nu e nici o joacă de copii și nici o joacă cu vorbele, domnule Cioloș! Aici e vorba despre români și România, despre lupta împotriva PSD!”, a mai spus Roman.

 

Te-ar putea interesa și: