Vica Blochina, pe mâna medicilor. Transformarea uimitoare prin care a trecut

Vica Blochina, pe mâna medicilor. Transformarea uimitoare prin care a trecut Vica Blochina - Sursa foto: Instagram

Vica Blochina a cerut ajutorul medicilor, după ce a slăbit brusc. Astfel, „cea mai cunoscută amantă ”din România, așa cum a fost supranumită, a intrat fără emoții în sala de operație.

Vica Blochina s-a obișnuit cu „bisturiul”. Recent, a suferit o intervenție chirurgicală estetică și a ținut să-i anunțe pe următorii de pe rețelele de socializare că se simte bine și este mult mai încrezătoare, cu „noua imagine”. Ea a beneficiat de un lifting mamar și va trebui să poarte un corset timp de două luni.

Vica Blochina, zâmbitoare. Și-a făcut lifting mamar: „Vreau să arăt țiplă mereu”

Vica Blochina

Vica Blochina. Sursă foto: captură video Instagram

Fosta balerină, cunoscută mai mult de public pentru faptul că a fost mulți ani amanta lui Victor Pițurcă, s-a fotografiat imediat, după liftingul amar. Ea le-a povestit internauților și de ce a ales să-și facă această operație. După ce a slăbit brusc, aproximativ zece kilograme, fermitatea sânilor a avut de suferit. Astfel, a ales să-și schimbe implamantul mamar. Cu puțin timp în urmă, Vica Blochină, menționa, pentru publicațiile mondene, că „vrea să arate țiplă mereu.

Chiar dacă a stat aproximativ șase ore în sala de operație, medicul  care a efectuat procedura chirurgicală a spus că nu există nicio complicație, iar Blochina se poate întoarce în sala de fitness, în curând.

Ne puteți urmări și pe Google News

 „Recuperarea va fi una ușoară, iar peste 14 zile vom scoate firele. Peste o lună, Vica își va putea relua activitatea fizică la sala de fitness. Ea va fi nevoită să poarte un corset timp de aproximativ 8 săptămâni”, a declarat pentru Libertatea Auday Al-Ahmad, doctorul estetician care a operat-o pe Vica Blochina”, pentru Libertatea. 

Vica Blochină, susținută de „regina operațiilor estetice” din România

Bianca Dragușanu

Bianca Drăgușanu Sursa foto Instagram

Vica Blochina nu a fost singură înaintea operației, ea fost susținută de amica sa Bianca Drăgușanu, „regina” operațiilor estetice din România, așa cum a fost numită de presă.

Recent, Bianca Drăgușanu, a apărut pe rețelele de socializare fără filtre de frumusețe, după ce a suferit la față o nouă operație estetică, care ar fi costat 11.000 de euro. În repetate rânduri, ea a susținut că își va face operații estetice ori de câte ori va smți nevoia să facă acest lucru, pentru „că vrea să arate mereu bine”.