Se CONFIRMĂ: există VIAŢĂ după MOARTE. Un supravieţuitor al unui accident de maşină povesteşte totul

Se CONFIRMĂ: există VIAŢĂ după MOARTE. Un supravieţuitor al unui accident de maşină povesteşte totul

Povestea unei persoane care a avut un IME (Experienţa de moarte iminentă)) arată că Raiul este real şi că acolo deja trăiesc mulţi oameni. Fundaţia de Cercetare pentru Death Experience (NDERF) colectează povestiri, unele mai uimitoare decât celelalte, despre cum e şi ce simţi fiind clinic mort.

O persoană cu numele George Junot spune că atunci când era copil a fost lovit de o maşină. Paramedicii sosiţi l-au găsit fără suflare şi a trebuit să-l resusciteze. El susţine că îşi aminteşte ce simte cineva când este mort, spunând că a ajuns în Rai înainte de a fi trimis după aceea înapoi pe Pământ.

El a povestit prin ce trecuse pentru site-un web al asociaţiei NDERF. ''Vedeam oamenii de pe ambulanţă examinându-mă. Aceştia erau panicaţi fiindcă credeau că deja decedasem. De undeva, de sus, îi vedeam tăindu-mi haina, ascultându-mi inima, după care au încercat să mă resusciteze. În acele momente spiritul meu a plecat şi a rătăcit prin cer, într-un loc în care mi s-a spus că 'nu e timpul tău încă, trebuie să te întorci și să faci ceva important pe Pământ'. Erau voci plăcute, dar hotărâte.

Am revenit încet la ambulanță și am simțit dureri în tot corpul, așa cum nu mai simţisem niciodată înainte. Mi-am dat seama că revenisem la viaţă.  Am țipat și am plâns atunci când ambulanța s-a îndreptat în direcția camerei de urgență. Credeam că mă vor părăsi...de atunci în orice clipă îmi amintesc senzaţiile incredibile trăite în lumea de apoi".

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceste povestiri despre viaţa de apoi sunt surprinzătoare şi incredibile. Pentru mulţi ele dau naştere speranţei că moartea nu este sfârşitul şi că sufletul nostru supravieţuieşte fără învelişul său carnal. Dr. Sam Parnia, directorul departamentului de cercetări intensive şi de resuscitare de la Şcoala de Medicină NONE din New York a declarat recent că : ''Oamenii descriu un sentiment de tranziţie, o lumină intensă şi primitoare care atrage. Ei descriu un sentiment de bucurie faţa de cei dragi, pe care-i întâlnesc, ca şi cum ar fi venit să-i salute. Adesea ei spun că nu doresc să revină la viaţa iniţială. Li se pare atât de confortabil, este ca un magnet care-i atrage şi nu vor să se mai întoarcă''

Dr. Sam a ridicat vălul şi a descris ce se întâmplă atunci când mori descriind procesul ca fiind ceva ''paşnic şi plăcut. Când cineva moare, mintea şi conştiinţa acelei persoane continuă să funcţioneze o bună perioadă de timp. Moartea survine ca o uşurare odată cu convingerea de nezdruncinat că pleci spre o treaptă superioară a existenţei tale, pe care muritor fiind ţi-o imaginai şi  ţi-o doreai'', titrează dailystar.co.uk.