Evenimentul Zilei > Actualitate > VEȘTI PROASTE pentru naționala de tineret. Un jucător ESENȚIAL se gândește să nu participe la Euro 2019
VEȘTI PROASTE pentru naționala de tineret. Un jucător ESENȚIAL se gândește să nu participe la Euro 2019

VEȘTI PROASTE pentru naționala de tineret. Un jucător ESENȚIAL se gândește să nu participe la Euro 2019

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, nu este sigur că va putea conta pe serviciile lui Răzvan Marin, la Euro 2019.

Petre Marin, tatăl mijlocașului Răzvan Marin, a declarat că fiul său își dorește să participe cu naționala de tineret a României la Campionatul European din 2019. Însă, fostul fundaș stânga a precizat că jucătorul lui Standard Liege și-ar asuma riscuri mari dacă va merge la turneul final.

„Răzvan este un fotbalist care și-a demonstrat valoarea, din punctul meu de vedere, și nu mai are nevoie de alte rampe de lansare. În plus, el este un fotbalist important pentru prima reprezentivă. El și-ar dori să meargă la Euro 2019, dar din punctul meu de vedere este cu dus-întors. S-ar putea să nu prindă cel mai bun nivel, el sau echipa în general, să nu iasă cum trebuie și atunci cluburile care-l urmăresc să-și pună întrebări. Sau, Doamne Ferește!, să nu apară vreo accidentare care să-l scoată din circuit. Contează cariera pentru Răzvan!”, a spus Petre Marin la Digi Sport.