Pornit cu planuri mărețe în aventura din Emirate, antrenorul Laurențiu Reghecampf este foarte aproape să cunoască gustul unui nou eșec, anunță România Tv. Și profesional, dar și financiar!

Al Wasl, echipa pe care a preluat-o în ianuarie, nu mai are răbdare cu el și vrea să-l demită cu orice preț. Dintre motive, cel mai important îl reprezintă seria de patru meciuri la rând fără victorie – o partidă de Cupă a Emiratelor și trei în campionat. În plus, lui Reghecampf, căsătorit cu impresara Anamaria Prodan, i se reproșează și că a refuzat mai mulți fotbaliști de la rivalele din campionat, deși erau mijlocași și atacanți consacrați pe plan intern.

Conform presei locale, șeicii care conduc Al Wasl caută să scape de Laurențiu Reghecampf și întregul său staff-tehnic. La rândul lui, tehnicianul român a comentat cu calm situația.

„Astept decizia clubului. Atât am de zis!”, a declarat Reghecampf la finalul ultimului meci din campionat, 0-1 pe terenul celor de la Ajman, la capătul unui nou joc foarte slab prestat de Al Wasl.